; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Hugh Jackman și Laura Dern vor juca în filmul „The Son”, regizat de Florian Zeller

Hugh Jackman și Laura Dern vor juca în filmul „The Son”, regizat de Florian Zeller

21 April 2021

Regizorul Florian Zeller, autorul apreciatului film „The Father' (2020), va realiza un nou film, „The Son', ai cărui protagoniști vor fi Hugh Jackman și Laura Dern, informează variety.com.

După ce filmul său, „The Father', proaspăt câștigător al premiului BAFTA pentru scenariu adaptat și pentru cel mai bun actor în rol principal (Anthony Hopkins) și nominalizat la șase premii Oscar și la două Globuri de Aur, a strâns nenumărate premii și aprecieri, regizorul Florian Zeller are un nou proiect – filmul „The Son'. 

Vedetele acestuia vor fi Hugh Jackman și Laura Dern, iar scenariul va fi scris tot de regizorul Florian Zeller și de scenaristul Christopher Hampton, proaspăt premiați cu BAFTA pentru scenariul filmului „The Father'. Christopher Hampton este câștigătorul unui Oscar pentru filmul „Legături periculoase' (1988) și a fost nominalizat pentru scenariul filmului „Remușcare' (2007).

Filmul „The Son' va fi produs de Florian Zeller împreună cu Iain Canning și Emile Sherman, câștigători ai unui Oscar pentru „Discursul regelui' (2010) și nominalizați pentru filmul „Saroo: Drumul spre acasă' (2016)'. Personajul său central este Peter (Hugh Jackman), un bărbat cu o viață plină alături de noua sa parteneră, Emma, și de copilul lor nou-născut. Toată liniștea noii familii este însă spulberată în momentul în care în viața bărbatului reapar fosta soție a lui Peter, Kate (Laura Dern), și fiul lor adolescent, Nicholas, care este furios, anxios, are probleme vizibile de comportament și are nevoie disperată de prezența tatălui său pentru a-și reveni. Peter se străduiește să fie un tată bun și să-și ajute fiul, dar comportamentul lui Nicholas pune întreaga familie în pericol, supunând-o unor încercări foarte dificile. Întreaga familie trebuie să facă eforturi teribile pentru a rămâne împreună. 

„Este o poveste profund umană, care cred că ne poate emoționa pe toți. Sper că publicul va fi profund mișcat de povestea acestei familii. Atât Hugh, cât și Laura transmit, în mod natural, multă căldură, compasiune și vulnerabilitate, invitând spectatorii să empatizeze cu eroii în fiecare moment. Povestea se desfășoară într-un New York vibrant și plin de viață, care devine, și el, un personaj. Ar trebui ca filmul să ne facă să ne sunăm familia și prietenii pentru a le spune cât îi iubim și că nu sunt singuri pe lume', a spus regizorul Florian Zeller despre viitorul său proiect.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare