Homepage  / Cinema

Hugh Jackman și Jodie Comer vor juca în filmul „The Death of Robin Hood”. Ce știm până acum despre noua producție

Hugh Jackman și Jodie Comer vor juca în filmul „The Death of Robin Hood”. Ce știm până acum despre noua producție
8

de Andreea Hentea,

Filmul „The Death of Robin Hood”, cu Hugh Jackman și Jodie Comer, care va fi regizat de Michael Sarnoski („A Quiet Place: Day One”), a reprezentat unul dintre cele mai căutate proiecte puse în vânzare în cadrul actualei piețe de filme de la Cannes. Ce știm, deocamdată, despre viitoarea poveste.

Hugh Jackman și Jodie Comer vor juca în filmul „The Death of Robin Hood”

Hugh Jackman („Deadpool & Wolverine”) și Jodie Comer („Obsesia Evei”) sunt vedetele noului film „The Death of Robin Hood”, scrie variety.com. Viitoarea producție este scrisă și regizată de Michael Sarnoski („A Quiet Place: Day One”) și se află printre cele mai căutate titluri puse în vânzare pe piața de filme de la Cannes din această lună.

Potrivit rezumatului său oficial, filmul îl va prezenta pe Robin Hood „luptându-se cu trecutul său, după o viață întreagă de crime”.

Hugh Jackman Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

În loc de hoțul jovial reprezentat în unele versiuni anterioare ale poveștii, precum filmul „Aventurile lui Robin Hood” (1938), cu Errol Flynn, acest Robin Hood este „un singuratic uzat de lupte care se trezește, grav rănit, în mâinile unei femei misterioase care îi oferă o șansă la mântuire”.

Astfel, filmul cu Hugh Jackman și Jodie Comer pare apropiat mai curând de versiunea ceva mai lirică regizată de Richard Lester, „Robin și Marian” (1976), cu Sean Connery și Audrey Hepburn în rolul lui Robin Hood și lady Marian aflați la vârsta mijlocie, apreciază site-ul menționat.

Doi actori iubiți de fani

Filmările la „The Death of Robin Hood” vor începe în februarie 2025. „A fost o oportunitate incredibilă de a reinventa și de a înnoi povestea pe care o știm cu toții despre Robin Hood. Asigurarea distribuției perfecte pentru a transpune scenariul pe ecran a fost, de asemenea, esențială. Sunt extrem de încântat și de încrezător că Hugh și Jodie vor însufleți această poveste într-un mod consistent și semnificativ”, a declarat regizorul Michael Sarnoski într-un comunicat.

„Aceasta nu va fi povestea lui Robin Hood pe care am ajuns să o cunoaștem cu toții. Michael a creat, în schimb, ceva mult mai concret și mai puternic, iar publicului îi va plăcea să-i vadă pe Hugh și Jodie împreună în această epopee”, au spus și producătorii Aaron Ryder și Andrew Swett.

Cel mai recent proiect al lui Hugh Jackman este comedia „Deadpool & Wolverine” (care va intra în cinematografele din România pe 26 iulie), în care acesta joacă alături de bunul său prieten Ryan Reynolds. Pe Jodie Comer o vom vedea în curând în așteptata dramă „The Bikeriders” (care va intra în cinematografele din România pe 21 iunie), în care îi are ca parteneri pe Austin Butler și pe Tom Hardy. În prezent, ea lucrează la filmul „28 Years Later”, regizat de Danny Boyle.

Sursă foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton