Homepage  / Vedete străine

Hugh Jackman se luptă cu traumele din copilărie. Ce poveste tristă poartă în suflet actorul. „Am început terapia”

Hugh Jackman se luptă cu traumele din copilărie. Ce poveste tristă poartă în suflet actorul. „Am început terapia”
10

de Roxana Mirea,

Hugh Jackman a mărturisit că face terapia pentru a se lupta cu traumele din copilărie. Celebrul actor, care își va relua rolul lui Wolverine în așteptatul film Deadpool 3, s-a confruntat cu abandonul mamei lui, pe când avea doar 8 ani.

Hugh Jackman luptă cu traumele din copilărie

Hugh Jackman a vorbit despre progresele pe care le-a făcut în ceea ce privește sănătatea sa mintală. Actorul în vârstă de 54 de ani a dezvăluit că merge la terapie pentru a face față traumei plecării mamei sale, Grace McNeil, când el avea 8 ani, potrivit People.

„Am început terapia de curând. M-a ajutat foarte mult”, a declarat el pentru revista Who, relatează Today, adăugând că „a avea pe cineva foarte inteligent, care este puțin îndepărtat de lumea ta, poate fi foarte util”.

Cel mai important este că mă ajută să fiu mai relațional cu oamenii pe care îi iubesc, să îi înțeleg cu adevărat, să trăiesc în locul lor și să fiu capabil să îi văd”, a spus Jackman.

Vedeta a declarat pentru BBC că a acordat mai multă atenție sănătății sale mintale în ultima vreme, după ce a filmat filmul „The Son”, în care se vorbește despre depresie și luptele pentru sănătate mintală. Jackman a spus că producătorii filmului au angajat psihiatri pe platou pentru actori și echipa de filmare, în cazul în care aceștia aveau nevoie să vorbească. „A fost pentru prima dată când am văzut așa ceva într-un film”, a spus el.

Hugh Jackman a vorbit pe larg de-a lungul anilor despre relația cu mama sa și despre consecințele pe care le-a avut asupra sănătății sale.

The Son PhotocallIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Hugh Jackman, afectat de plecarea mamei lui

Într-un interviu acordat în 2011 pentru Parade, el a povestit că a fost separat de mama sa la vârsta de 8 ani, în timp ce aceasta se lupta cu ceea ce el a realizat mai târziu că era „o depresie postnatală nediagnosticată”. El a spus în interviu că, deși era „furios” pe mama lui la momentul respectiv, mai târziu „a înțeles de ce a plecat mama… [Noi] ne-am împăcat definitiv, ceea ce este important”. Jackson a mai împărtășit că el și mama sa au o „relație bună”.

În 1967, McNeil și tatăl actorului, Chris Jackman, s-au mutat din Anglia în Australia împreună cu frații actorului: Zoe, Sonya, Ian și Ralph. Un an mai târziu, s-a născut Hugh. Când el avea 8 ani, mama sa a plecat și s-a mutat înapoi în Anglia, luându-le mai târziu și pe surorile lui cu ea.

Hugh Jackman „Happy Mother’s Day to my Mum!! And to all yours too.”Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  7 / 10

Amintindu-și cum a fost atunci când mama sa a plecat, Hugh Jackson a povestit într-un interviu emoționant că: „Îmi amintesc dimineața în care a plecat, e ciudat ce lucruri reținem. Îmi amintesc că avea un prosop în jurul capului și își lua rămas bun, probabil că așa și-a luat rămas bun”.

Am plecat la școală, iar când m-am întors, nu mai era nimeni în casă. A doua zi a venit o telegramă din Anglia. Mama era acolo. Și atunci asta a fost tot. Nu cred că s-a gândit nicio secundă că va fi pentru totdeauna”, și-a amintit el. „Cred că ea și-a zis: „Trebuie doar să plec și mă voi întoarce”. Tata obișnuia să se roage în fiecare seară ca mama să se întoarcă.”

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton