Homepage  / Vedete străine

Hugh Jackman, sacrificii imense pentru a reveni în rolul lui Wolverine. Ce reguli stricte a respectat actorul luni întregi

Hugh Jackman, sacrificii imense pentru a reveni în rolul lui Wolverine. Ce reguli stricte a respectat actorul luni întregi
16

de Cristina Țapu,

Fanii lui Hugh Jackman au fost încântați să-l revadă pe actor în costumul său celebru de supererou. În doar trei săptămâni de la lansare, „Deadpool & Wolverine" s-a dovedit a fi un succes răsunător la box office, acumulând încasări de peste 1 miliard de dolari. Cei doi protagoniști, Ryan Reynolds și Hugh Jackman, au făcut sacrificii semnificative pentru a aduce personajele la viață. Iată ce program strict a trebuit să respecte Hugh Jackman.

Ce dietă strictă a urmat Hugh Jackman pentru a intra în pielea lui Wolverine

Într-o apariție la emisiunea lui Jimmy Fallon, Hugh Jackman a dezvăluit cum s-a pregătit pentru rolul din „Deadpool & Wolverine”. Pe lângă antrenamentele intense, actorul de 55 de ani a urmat o dietă strictă, menționând că a trebuit să consume 6.000 de calorii pe zi pentru a ajunge la forma fizică necesară pentru a-l interpreta din nou pe Wolverine.

jackman 2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 16

„E vorba de 6.000 de calorii, dar nu de caloriile pe care le-ai vrea. Nu pizza, ci pui, pește și fasole. Pește tilapia și fasole verde”, a dezvăluit Hugh Jackman. „Există o scenă în care am vrut să mă concentrez pe felul în care arăt. Apoi, Shawn Levy (regizorul) m-a întrebat când vreau să o filmez. Și i-am spus că vreau să o o filmăm la sfârșit. Apoi a venit greva (scenariștilor și actorilor-n.r.) și m-am gândit: „Oh, de ce am spus asta?'”, și-a amintit actorul, temându-se că forma fizică pentru care a muncit atât de mult avea să se piardă pe parcursul pauzei.

Născut pe 12 octombrie 1968 în Sydney, Australia, Hugh Michael Jackman a fost atras de lumea artistică încă de la o vârstă fragedă. Cu toate că inițial și-a dorit să devină jurnalist, studiile sale de comunicare la Universitatea de Tehnologie din Sydney l-au îndreptat către actorie. După absolvire, a urmat cursuri de teatru și muzică, perfecționându-și abilitățile la Academia de Arte Frumoase din Australia de Vest.

Hugh-Jackman-WolverineIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  11 / 16

Primul său succes major a venit în 1998, când a fost distribuit în rolul lui Curly în musicalul „Oklahoma!” în Londra. Acesta a fost doar începutul unei cariere care avea să îl propulseze la nivel internațional. În 2000, Jackman a obținut rolul care i-a definit cariera—Wolverine, în filmul „X-Men”. Interpretarea sa a acestui personaj emblematic i-a adus o popularitate imensă și i-a asigurat un loc în rândul marilor actori de la Hollywood.

Succesul lui Wolverine și alte roluri memorabile ale lui Hugh Jackman

Rolul lui Wolverine, pe care l-a interpretat de-a lungul a aproape două decenii în nouă filme, a transformat imaginea lui Jackman într-un simbol al eroismului și al forței. Cu toate acestea, actorul nu s-a lăsat limitat de acest personaj, explorând în paralel și alte genuri cinematografice. A jucat în filme precum „The Prestige” (2006), unde a colaborat cu regizorul Christopher Nolan, și „Les Misérables” (2012), pentru care a fost nominalizat la Oscar pentru cel mai bun actor în rol principal.

Jackman a demonstrat în repetate rânduri că este un artist complet, capabil să exceleze atât în filme de acțiune, cât și în drame emoționante sau musicaluri complexe. „Les Misérables” i-a adus un Glob de Aur și aprecierea criticilor pentru interpretarea sa impresionantă în rolul lui Jean Valjean, un personaj care a necesitat nu doar abilități actoricești, ci și vocale remarcabile.

Sursă foto Instagram – Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton