Homepage  / Vedete străine

Hugh Jackman, trup de culturist la 55 de ani. Cum se antrenează actorul pentru Deadpool 3

Hugh Jackman, trup de culturist la 55 de ani. Cum se antrenează actorul pentru Deadpool 3
5

de Cătălina Matei,

În octombrie, Hugh Jackman a împlinit 55 de ani, însă vârsta este doar un număr pentru celebrul actor. Starul australian este într-o formă fizică de invidiat și ar putea particpa oricând într-o competiție de culturism. Drept dovadă, filmulețul pe care starul australian l-a postat pe contul său de Instagram, în timp ce ridica greutăți la sală.

Filmările pentru „Deadpool 3” au început în luna mai, la Londra (spre deosebire de cele două filme anterioare, filmate în Vancouver, Canada) și se pare că încă nu s-au terminat. Cel puțin pentru Hugh Jackman, alias Wolverine, care se antrenează din greu pentru a-și menține fizicul de culturist. Actorul originar din Australia a distribuit pe instagram un videoclip de la antrenamente. Hugh s-a lăsat filmat într-o sală de sport, în timp ce ridica greutăți impresionante pe piesa „Thunderstruck” a trupei australiane AC/DC.

 „Devenind din nou Wolverine”, a transmis actorul în vârstă de 55 de ani, pe Instagram.

Încă din ianuarie, actorul care i-a dat viață lui Logan în mai multe producții, declara că are nevoie de cel puțin 6 luni de antrenamente pentru a ajunge iar în forma maximă a celebtului personaj. Și i=a reușit!

În toate cele nouă filme în care a intrat în pielea lui Wolverine, Jackman s-a prezentat în cea mai bună formă fizică, musculos, bine definit și puternic. Pe lângă sportul făcut, acesta a avut grijă și la alimentație, recunoscând că a consumat foarte mult pui, pentru o doză crescută de proteine. Mai mult, a spus că nu a apelat la steroizi pentru a grăbi lucrurile.

Hugh Jackman nu suferă din cauza divorțului

Deși păreau unul dintre clee mai solide cupluri de la Hollywood, Hugh Jackman și Deborra-Lee au șocat fanii când au anunțat că divorțează, în septembrie, după 27 de ani de căsnicie. „Am fost binecuvântați să fim împreună aproape trei decenii într-un mariaj minunat cu multă iubire. Călătoria noastră se schimbă acum și am decis să ne despărțim pentru a ne urmări dezvoltarea individuală”, a transmis cuplul, într-o declarație pentru People.

Hugh Jackman și soția lui, Deborra-Lee Furness, divorțează după 27 de ani de căsnicie. Primele declarațiiIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 5

Familia noastră a fost și va fi întotdeauna cea mai mare prioritate a noastră. Începem acest nou capitol cu recunoștință, dragoste și bunătate”. Jackman și Deborah au doi copii împreună, adoptați: Oscar (23 de ani) și Ava (18 ani).

Bineînțeles, fanii și tabloidele americane au mereu cu ochii pe Hugh Jackman, în cazul în care actorul s-ar fi afișat cu o nouă parteneră. Iar speculații s-au intensificat în momentul în care, în urmă cu câteva zile, Hugh a publicat pe Instagram  niște fotografii în care apărea în Central Park, iar admiratorii săi sunt convinși acum că are o nouă iubită care i-a făcut respectivele poze.

Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton