; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Hugh Hefner vrea ca actualul mariaj să fie ultimul

14 February 2011

Image: Hugh HefnerPatronul imperiului Playboy' e sigur că a treia sa căsnicie, cu actuala parteneră Crystal Harris, va fi şi ultima, spunând că logodnica sa e şi viitoarea sa văduvă, potrivit FemaleFirst.co.uk.

Mogulul de 84 de ani, faimos pentru stilul său de viaţă tumultuos şi femeile celebre care i-au trecut prin dormitor, crede că Harris (24 de ani) merită să fie ultima sa nevastă, în momentul în care îşi va da obştescul sfârşit.

Ştiţi, ea merită. Merită să fie văduva mea', a mărturisit Hefner.

Hefner nu ascunde, însă, că o priveşte pe a doua sa nevastă, Kimberley Conrad, cu care s-a căsătorit în 1989 şi de care s-a despărţit nouă ani mai târziu, ca pe iubirea vieţii sale'. Aceasta i-a oferit doi fii, pe Marston (20 de ani) şi Cooper (19 ani).

Nici nu cred că am cunoscut-o cu adevărat pe această fată. Dar nu regret, pentru că mi-a dat doi copii minunaţi', a spus el.

Hef mai are doi copii – Christie (48 de ani) şi David (45 de ani) – din mariajul cu prima sa soţie, Mildred Williams, şi crede că al treilea, cu Crystal, se va termina bine. Cred că mă iubeşte', a declarat mogulul.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare