; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Hugh Hefner, înşelat de logodnică cu un compozitor

28 March 2011

Hefner-inselat-de-Crystal-HarrisCrystal Harris s-a logodit cu Hugh Hefner în decembrie 2010 şi urmează să păşească la altar pe 18 iunie. Vedeta de 24 de ani a fost acuzată că are o relaţie amoroasă cu compozitorul Jordan McGraw, fiul moderatorului american Dr. Phil McGraw.

După ce s-a remarcat în paginile revistei deţinute de Hugh Hefner (84 de ani), Crystal Harris a început să-şi construiască o carieră muzicală. Vedeta a lucrat cu compozitorul Jordan McGraw de la casa de discuri Organica, iar cei doi au dat naştere unor zvonuri conform cărora relaţia lor nu este una strict profesională.

Sursele citate de revista „Life & Style' spun că Jordan McGraw şi Crystal Harris îşi fac de cap de ceva vreme: „S-au tot ascuns, pentru că se presupune că ea este fericită cu Hef, iar dacă ies în public vor arunca o urmă de îndoială asupra logodnei'.

Pe 14 martie, Jordan McGraw şi Crystal Harris au fost văzuţi într-un hotel din Los Angeles.

Martorii spun că exista o atracţie evidentă între cei doi, deşi Crystal era rezervată şi vroia să păstreze discreţia. Pe de altă parte, Jordan McGraw nu părea îngrijorat, a sărutat-o pe umăr şi încerca să o ţină de mână.

Întâmplarea face că Jordan McGraw a fost concediat de la casa de producţie Organica, pe motiv că se întâlnea cu clientele.

Michael Blakey, preşedintele casei de discuri Organica, a răspuns la zvonuri: „Jordan McGraw nu mai lucrează pentru noi. Din câte ştiu eu, Crystal este foarte îndrăgostită de Hef'.

Crystal Harris pregăteşte un single, „Club Queen', pe care-l va lansa în luna iunie.

Jordan McGraw este fiul moderatorului american Dr. Phil McGraw, iar fratele său mai mare, Jay McGraw, este căsătorit cu un iepuraş Playboy.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare