; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Hugh Hefner

Hugh Hefner a vândut Vila Playboy pe bani grei (dar nu atât de mulţi pe cât dorea)

29 August 2016

Hugh Hefner (90 de ani) şi-a scos la vânzare Vila Playboy, cu 200 de milioane de dolari, şi a vândut-o cu jumătate din această sumă, aflăm de pe femalefirst.co.uk.

Hugh Hefner

Cumpărătorul este Daren Metropoulos (32 de ani), care deţine proprietatea învecinată şi care vrea să unească la un moment dat cele două domenii. Metropoulos (care este fiu de miliardar şi co-proprietarul brand-ului Hostess) îi va permite lui Hefner să locuiască acolo până la moarte (momentan, acesta o împarte cu soţia lui de 30 de ani, Crystal Harris).

„Vila Playboy este una dintre cele mai iconice proprietăţi din lume şi o bijuterie a zonei Holmby Hills. În ultimii 45 de ani, Dl. Hefner a conferit domeniului o istorie bogată şi plină de de poveşti. Moştenirea proprietăţii nu se rezumă doar la celebra ei adresă, e şi o capodoperă a design-ului, fiind construită de un arhitect celebru, pentru o familie care a jucat un rol important în dezvoltarea oraşului Los Angeles, la începutul secolului XX', a spus Metropoulos pentru „Entertainment Tonight'.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare