; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Hugh Grant

Hugh Grant va deveni din nou tată, a cincea oară

10 January 2018

Hugh Grant (57) va avea un nou copil. Vestea cea mare a fost făcută publică marți de către mama actualei iubite a actorului, Anna Eberstein, scrie hellomagazine.com.

„Sunt foarte fericită că voi avea încă un nepoțel. (Fiica mea) trebuie să nască destul de repede', a declarat Susanne Eberstein, citată de ziarul suedez Astonbladet.

Hugh Grant și Anna Eberstein au venit împreună la Globurile de Aur 2018, eveniment ce a avut loc duminica trecută

Hugh Grant și Anna Eberstein au venit împreună la Globurile de Aur 2018, eveniment ce a avut loc duminica trecută

Starul britanic în vârstă de 57 de ani mai are încă doi copii cu producătoarea TV de origine suedeză Anna Eberstein: un fiu, John Mungo, născut în septembrie 2012, și o fetiță, care a văzut lumina zilei în decembrie 2015.

De asemenea, starul din „The Notting Hill' mai are doi copii din relaţia sa pasageră cu recepţionera Tinglan Hong, o fiica – Tabitha, născută în 2011, și un fiu, Felix, pe care l-au primit în viața lor în 2012.

Despre efectele pe care paternitatea le-a avut asupra sa, Hugh Grant declara în 2012 pentru „The Guardian': „Multă lume m-a avertizat că perioada trăită alături de un bebeluș nu e cea mai plăcută din viață. Dar de fapt, mie asta-mi place cel mai mult!'. Și adăuga că simte că devine o „persoană mai bună'.

Pe Hugh Grant îl puteți vedea în prezent în filmul „Paddington 2', din distribuția căruia face parte.

Acum doi ani, actorul britanic a dezvăluit că i s-a propus să preia rolul principal din sitcomul american „Doi bărbaţi şi jumătate', după concedierea lui Charlie Sheen, în 2011. TVmania a scris AICI, pe larg, despre acest subiect.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare