; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Hugh Grant

Hugh Grant, tată pentru a cincea oară la 57 de ani

12 March 2018

Actorul de origine britanică Hugh Grant, a devenit tată pentru a cincea oară la vâsta de 57 de ani. Iubita s-a în vârstă de 35 de ani, Anna Ebersein se pare că l-a adus de curând pe lume pe mezinul familiei Grant.

 

Cei doi au apărut împreună atât la Globurile de Aur, cât și la Premiile BAFTA, iar  sarcina iubitei actorului era extrem de vizibilă. Cea care a confirmat venirea pe lume a copilului a fost chiar fosta iubită a acotrului, Elizabeth Hurley.

Conform acesteia, bebelușul a venit pe lume săptămâna trecută. Invitată în emisiunea Watch What Happens Live with Andy Cohen, vedeta a fost întrebată dacă o surprinde numărul mare de copii pe care îi are Hugh: „A mai venit un copil pe lume săptămână trecută. Are cinci. Avea peste 50 de ani atunci când s-au născut toți copiii lui', a declarat aceasta.

 

Anna Ebersein i-a dăruit trei copii lui Hugh Grant – un băiețel pe nume John Mungo Grant, în septembrie 2012, un altul în decembrie 2015 și un alt copil în 2018. Proaspeții părinți nu au făcut declarații până în acest moment, sexul și numele copilului nefiind date publicității.

Hugh Grant mai are o fetiță – Xiao Xi și un băiețel, Felix Grant, copii cu o recepționeră de origine chineză, Tinglan Hong.

 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare