Homepage  / Vedete străine

Hugh Grant și soția sa, Anna Eberstein, apariție publică rară. În ce ipostaze tandre au fost surprinși

Hugh Grant și soția sa, Anna Eberstein, apariție publică rară. În ce ipostaze tandre au fost surprinși
11

de Roxana Mirea,

Hugh Grant și soția sa, Anna Eberstein, au fost surprinși weekendul trecut în Italia, la un meci de fotbal între Como 1907 și Parma, pe stadionul Giuseppe Sinigaglia. Cei doi au fost văzuți bucurându-se de eveniment, ținându-se de mână și râzând împreună. Aceasta este una dintre rarele apariții publice ale cuplului. Iată imaginile. 

Hugh Grant și soția lui, apariție de senzație 

Celebrul actor britanic Hugh Grant părea mai îndrăgostit ca niciodată de soția sa, Anna Eberstein, în timp ce se bucurau sâmbătă de un meci de fotbal în Italia. Cuplul a fost văzut ținându-se de mână și râzând în timpul meciului Como 1907 – Parma pe stadionul Giuseppe Sinigaglia din Como, potrivit hellomagazine.com.

Producătoarea suedeză de televiziune, care s-a mutat la Londra pentru a locui cu Hugh în 2018, a arătat superb într-o fustă mini în carouri, cu o centură în talie și un lanț argintiu agățat de ea. Ea a asortat look-ul cu o cămașă largă, închisă la culoare, mătăsoasă și tocuri negre închise, punându-și în evidență picioarele lungi. 

Soccer: Serie A; Como – ParmaIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

La rândul său, Hugh a arătat elegant într-un blazer bej, cămașă albă cu nasturi și pantaloni negri asortați cu pantofi maro. Cei doi s-au bucurat de timpul petrecut la meci, discutând chiar și cu vedete precum fostul fotbalist francez Raphael Varane și actorul Andrew Garfield. 

Hugh Grant și soția lui au împreună trei copii 

Hugh și Anna s-au căsătorit în 2018, după mai mulți ani de întâlniri, iar el nu putea fi mai fericit că și-a găsit în sfârșit sufletul pereche. „Este foarte frumos, nu mă pot preface că nu este”, a spus el în emisiunea Today după nuntă. „Ar fi trebuit să o fac înainte. Sunt doar norocos. Sunt norocos. Am o soție minunată. O iubesc.” 

Cei doi au împreună trei copii: John Mungo, născut în 2012, și două fiice, născute în 2015 și 2018. El a declarat pentru People în 2018 că paternitatea a fost „cel mai frumos lucru care s-a întâmplat vreodată”, în ciuda faptului că a devenit tată mai târziu în viață. 

Dîner d’Etat au château de Versailles en l’honneur de la visite officielle du roi et de la reine d’Angleterre en FranceIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  3 / 11

Este minunat să ai atâta dragoste în jur”, a spus el. „Dintr-o dată, iubești pe cineva mai mult decât pe tine însuți. Este ceva nemaiauzit în cazul meu. Și ei te iubesc, și totul este încântător.” 

El mai are o fiică, Tabitha Xaio Xi, și un fiu, Felix Chang, cu fosta sa parteneră, Tinglan Hong. 

Sursa foto: Hepta, Profimedia

Citește și:

Cel mai nou VIDEO
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton