Homepage  / Vedete străine

Hugh Grant și soția, printre celebritățile prezente la dineul de la Versailles, în onoarea regelui Charles. Detaliile surprinse în imagini

Hugh Grant și soția, printre celebritățile prezente la dineul de la Versailles, în onoarea regelui Charles. Detaliile surprinse în imagini

de Vasilica Rogozanu,

Regele Charles al Marii Britanii a făcut zilele acestea o vizită oficială la Paris, iar în onoarea lui președintele Emmanuel Macron a dat o cină specială la Palatul Versailles. Vizita regelui Charles la Paris trebuia să se desfășoare în martie, dar a fost amânată din cauza grevelor care a paralizat capitala franceză în primăvară.

Regele Charles, regina Camilla, Emmanuel și Brigitte Macron. Foto: Hepta

La banchetul prezidențial din seara de 20 septembrie au participat nu doar oficialități, ci și o mulțime de celebrități, printre care Sir Mick Jagger, solistul de la The Rolling Stones, sau actorul Hugh Grant și soția lui.

Primul lucru care a atras atenția la eveniment a fost apariția reginei Camilla (76 de ani) și a soției președintelui francez, Brigitte (70 de ani). Ambele au purtate ținute Dior bleumarin, accesorizate cu bijuterii de colecție.

Cel mai probabil apariția celor două doamne a fost coordonată înainte de staffurile celor două. Chiar dacă s-a vorbit despre „ținute gemene”, creațiile au fost suficient de diferite încât cele două să nu fie confundate!

Hugh Grant și Mick Jagger, printre invitați

Printre invitații de la banchet s-au numărat Sir Mick Jagger (80 de ani), solistul de la The Rolling Stones, care a venit însoțit de partenera lui, Melanie Hamrick. Aceasta a ales o ținută a designerului londonez Penny Packham.

Mick Jagger și partenera lui, Melanie Hamrick. Foto: Hepta

Toate privirile au fost atrase de actorul Hugh Grant, sex-simbolul anilor ʼ90 și 2000. Starul din „Notting Hill” și „Pur și simplu dragoste” a venit la costum de gală, însoțit fiind de soția lui, suedeza Anna Eberstein.

Hugh Grant and Anna Eberstein au atras toate privirile. Foto: Hepta

A atras atenția la sosirea la Palatul Versailles și actrița Charlotte Gainsbourg (52 de ani), care a ales o ținută Saint Lauren. Alegerea a fost una naturală, deoarece ea apare în reclamele recente ale casei de modă, scrie Daily Mail.

Charlotte Gainsbourg. Foto: Hepta

Printre invitații la eveniment s-au numărat și foștii fotbaliști Patrick Vieira, 47 de ani, și Didier Drogba, 45 de ani.

Patrick Vieira. Foto: Hepta
Didier Drogba și partenera lui, Gabrielle Lemaire. Foto: Hepta

Actorii Emma Mackey, 27 de ani, cunoscută din serialul Netflix „Sex Education” și actorul francez Guillaume Gallienne, câștigător a două premii César.

Actorul Guillaume Gallienne și Amandine Gallienne. Foto: Hepta
Emma Mackey din „Sex Education”. Foto: Hepta

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton