; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Hugh Grant a devenit tătic pentru prima dată!

02 November 2011

Actorul Hugh Grant a devenit tată, pentru prima oară în viața lui, au recunoscut reprezentanții lui pentru revista People. Copilul, o fetiță, are acum cinci săptămâni și a fost conceput cu o actriță originară din China, pe nume Tinglan Hong, scrie Daily Mail.

„Pot să confirm că Hugh Grant este un tată încântat de fetița lui', scrie în comunicatul trimis presei.

„El a avut o aventură cu mama copilului (care este cu 19 ani mai tânără decât Hugh Grant, n.r.) și, deși nimic nu a fost planificat, Hugh este cât se poate de fericit și le susține pe cele două'.

Deși actorul nu a fost prezent la nașterea fiicei sale, mama copilului s-a mutat de curând mai aproape de casa lui Hugh.

Cunoscut ca un celibatar convins, Hugh Grant (51) a  mai fost împreună cu Elizabeth Hurley (timp de 13 ani) și Jemima Khan (timp de 3 ani).

Actorul, care nu s-a însurat niciodată, a declarat, într-un interviu de acum doi ani că „nu și-a pierdut speranța' de a deveni tată, adăugând că „nu este atât de lipsit de talent în ceea ce privește îngrijirea copiilor cum era pe vremuri'.

O sursă citată de dailymail.co.uk a declarat că Hugh Grant „va fi un tată grozav! Nu mai are o relație cu mama copilului, dar este absolut încântat'.

Cu trei zile înainte de nașterea fetiței lui (pe 26 septembrie, n.r.), actorul din „Patru nunți și o înmormântare' a scris, via twitter: „Recent, în viața mea totul este minunat! Sunt fericit!'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare