; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Hugh grant anna

Hugh Grant a renunțat la burlăcie! Actorul s-a căsătorit cu Anna Eberstein

29 May 2018

Deși filmografia sa e plină de filme de dragoste care se termină cu o căsătorie și cu „și au trăit fericiți până la adânci bătrâneți', britanicul Hugh Grant a amânat și tot amânat să spună „Da' în fața unui ofițer al stării civile și în realitate. Până zilele trecute.

 

La 57 de ani, actorul britanic a fost convins să facă pasul cel mare de partenera sa, producătorul suedez Anna Eberstein (39 de ani), cu care are deja trei copii, ultimul născut la începutul acestui an (primii doi făcuți în același timp cu alți doi copii ai actorului, dintr-o relație pasageră!).

Joi, 24 mai 2018, Hugh Grant și Anna Eberstein și-au spus „DA', într-o ceremonie restrânsă la care au participat numai familia și câțiva prieteni apropiați. Fără să fie prea formali (el a purtat un costum negru, iar ea o cămașă albastră și fustă albă, însurățeii au atras atenția cu inelele. Dacă ea a avut o verighetă simplă, Hugh și-a pus ditamai inelul din argint și cu trei rubine dispuse pe verticală.

„Arătau amândoi delicios, au zâmbit și au râs. A fost evident o zi frumoasă pentru toți cei prezenți', a declarat un apropiat pentru mystylenews.com.

La câteva zile după fericitul eveniment, Hugh și Anna, au părăsit Londra pentru Monaco, nu pentru vreo lună de miere specială, ci pentru a asista la Grand Prix-ul Formulei 1.

 

Anna și Hugh au împreună 3 copii – un băiețel pe nume John Mungo Grant, născut în septembrie 2012, un altul în decembrie 2015 și un alt copil născut în 2018. Iar actorul de la Hollywood mai are doi copii cu fosta parteneră, chinezoaica Tinglan Hong – Felix (5) și Tabitha (6). Hugh Grant a fost la un pas de însurătoare și în tinerețe, dar relația sa cu o prostituată i-a stricat planurile.

 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare