Homepage  / Seriale

Hudson și Rex. Ce trebuie să știți despre eroul canin al serialului canadian de la TVR 2

Hudson și Rex. Ce trebuie să știți despre eroul canin al serialului canadian de la TVR 2
9

de Ruxandra Dinca,

Actorul John Reardon și câinele Diesel vom Burgimwald sunt eroii îndrăgitului serial canadian „Hudson și Rex”. Dacă la noi TVR 2 difuzează zilele acestea sezonul 2, în Canada se filmează deja sezonul 6.

Hudson și Rex. Detalii inedite despre eroul canin al serialului de la TVR 2

Din luna mai, echipa serialului polițist „Hudson și Rex” lucrează la sezonul al șaselea, producătorii anunțând cu mândrie că vor bifa cu această ocazie episodul cu nr. 100. În Canada, noile capitole vor fi lansate la toamnă, dar va dura până să le vedem și noi, ținând cont de faptul că TVR 2 transmite acum sezonul 2.

Lansat în 2019 și vândut deja în peste 120 de țări, serialul a preluat rețeta de la originalul „Comisar Rex” (producția austriacă), mutând povestea pe tărâm canadian. În centrul poveștii stă legătura specială dintre un detectiv și un câine polițist, care au mereu ac de cojocul hoților.

Hudson și Rex. Ce trebuie să știți despre eroul canin al serialului canadian de la TVR 2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Poveste și distribuție

După ce divorțează, detectivul Charlie Hudson (John Reardon) se mută într-un orășel și-l adoptă pe Rex, un câine polițist a cărui parteneră a murit la datorie.

„Când am început, Charlie nu prea știa cum să-l controleze pe Rex, nu prea știau să lucreze împreună. Acum suntem în punctul în care își intuiesc unul celuilalt acțiunile”, a explicat actorul John Reardon evoluția personajelor principale de-a lungul sezoanelor.

În preajma celor doi eroi principali, Hudson și Rex, sunt mai mereu și alte personaje, cu ajutorul cărora rezolvă orice caz: Sarah Truong (Mayko Nguyen), șefă la Criminalistică, detectivul-șef Joseph Donovan (interpretat de Kevin Hanchard), dar și expertul IT Jesse Mills (Justin Kelly).

Pe Rex îl cheamă de fapt Diesel vom Burgimwald

Vedeta incontestabilă a serialul este însă Rex. De fapt, pe Rex îl cheamă Diesel vom Burgimwald, toți strămoșii lui vin din Germania și chiar este descendent al câinelui care a jucat, în anii ‘90, în serialul austriac „Comisarul Rex”.

„Este a 15-a generație de la Rex cel original”, a explicat Sherri Davis, stăpâna și dresoarea eroului nostru, care l-a adoptat pe vremea când avea 18 luni. Diesel are două dubluri, Izzy și Iko, care sunt nepoții lui, dar el filmează 95% din serial, în timp ce dublurile sunt folosite în secvențele mai riscante, ce implică sărituri, alergat sau tumbe.

„Învață așa de repede”, și-a lăudat Reardon partenerul cu patru picioare, care a împlinit șapte ani. „Am mai lucrat cu animale în trecut și a fost o experiență pozitivă, dar nu erau nici pe departe așa de capabile cum este Diesel”, a explicat Reardon, care a semnat să joace în serial cu doar trei zile înainte să înceapă filmările.

Când vine vorba de Diesel, actorul mai are un as în mânecă: „Am mereu în buzunar o pungă cu gustări din carne de vită, așa că e interesat în mod special de mine”, s-a lăudat el.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton