; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

X9LmpcWrKask6T6HzPVqSb

„House of the Dragon”, prequel-ul la „Urzeala tronurilor”, intră în producție anul acesta

05 January 2021

În primăvară se fac doi ani de la finalul serialului-fenomen „Urzeala tronurilor', suficient ca șefii de la HBO să pună presiune ca mult-așteptatul prequel, „House of the Dragon', să înceapă odată producția. 

 

După o încercare eșuată (pilotul cu Naomi Watts și Miranda Richardson nu a primit acceptul în toamna anului trecut), HBO a anunțat oficial, la jumătatea lui decembrie, că serialul „House of the Dragon' va începe producția în 2021. Odată cu anunțul, au fost făcute publice și primele imagini cu dragonii din poveste, care sunt ușor diferiți față de cei trei crescuți de Daenerys Targaryen. 

 

 

Nume noi

Bazat pe cartea lui R.R.Martin, „Foc și sânge', care spune istoria Casei Targaryen, serialul are acțiunea plasată cu 300 de ani înaintea celei din „Urzeala tronurilor' și va face referire și la celebrul război civil provocat de Targaryeni care a răvășit Westerosului, de care se pomenea adesea în seria originală.

Pe lângă Paddy Considine, care îl va juca pe Regele Viserys I Targaryen, producătorii au anunțat alte două nume noi din distribuție: Matt Smith (prințului Philip din „The Crown', Dr. Who) va fi Daemon Targaryen, fratele mai mic al regelui, călăreț al dragonilor și un războinic neîntrecut; Olivia Cooke („Ready Player One') va fi cea mai frumoasă femeie din regat, Alicent Hightower, fiica Mâinii Regelui; Emma D’Arcy o joacă pe prințesa Rhaenyra Targaryen, primul născut al regelui, o călăreață de dragoni neînfricată.

Serialul va avea 10 episoade, iar premiera este programată pentru 2022.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare