; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

“House of Cards – Culisele puterii” poate fi văzut, în premieră, pe Voyo.ro

15 April 2013

House of Cards – Culisele puterii' este disponibil, începând de astăzi, utilizatorilor site-ului Voyo.ro. Conform unui comunicat, toate cele 13 episoade ale primului sezon vor putea fi urmărite, în premieră în România, pe site-ul amintit.

Lansat în Statele Unite în februarie 2013 şi considerat serialul anului, “House of Cards” are nume grele în distribuţie, printre care Kevin Spacey, câştigător a două premii Oscar.

Regizorul David Fincher, cel care semnează şi Alien 3', Seven' sau Fight Club', aduce publicului o poveste plină de intrigi şi manipulare care se desfăşoară în zilele noastre în Washington D.C., în lumea dură a politicii. House of Cards – Culisele Puterii' urmăreşte parcursul liderului democrat al Camerei Reprezentanţilor din Congres, Frank Underwood (Kevin Spacey).

Noul preşedinte îi promisese un post de Secretar de Stat, pe care ulterior i-l refuză, astfel că Frank e decis să se răzbune. Soţia lui Underwood, Claire (interpretată de nu mai puţin celebra Robin Wright) este cea care îl susţine în războiul politic pe care acesta îl iniţiază.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare