; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Cine vine diseară la “O dată-n viaţă”

01 April 2011

iuliana-tudor-hotel-fm-invitatiTrupa Hotel FM, care va reprezenta România la concursul Eurovision din acest an, va cânta la O dată-n viaţă', show-ul Iulianei Tudor de la TVR 1, cu începere de la ora 21.00.

Membrii formaţiei vor fi secondaţi de interpretul Cornel Borza, iar pe scena din emisiune vor mai urca trupele Impact (reprezentanta Banatului, alături de Traian Jurchela) şi Distinto (care va ţine steagul sus pentru Ardeal, alături de grupul „Obârşia').

Cei trei membri Distinto vor interpreta folclor în stil belcanto, o noutate absolută, iar Hotel FM şi Impact vor fi ajutaţi la jocurile populare de Ansamblul „Doina Dunării', din Giurgiu, şi de Ansamblul Dor Transilvan', din Cluj.

Michael Jackson, în versiunea folclorică!

Nu vor lipsi nici momentele muzicale pregătite de orchestra „Lăutarii', condusă de Nicolae Botgros. Membrii acesteia vor propune, în această ediţie, o premieră muzicală: Michael Jackson pe acorduri lăutăreşti.

Buna dispoziţie va rămâne în continuare în sarcina actorilor Maria Buză şi Marius Rizea – care joacă personajele Floarea şi Gheorghe.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare