; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

DSC05717

Horoscopul vedetelor cu Lidia Buble, Randi și Edward Sanda

16 November 2018

Lidia Buble, Randi și Edward Sanda îți citesc horoscopul lunii noiembrie și îți spun cum stau cu dragostea, cariera și sănătatea vedete precum Beyonce, Rihanna, Antonia, Adrian Sînă și mulți alții:


Lidia Buble a venit în studiourile Famous Production pentru a lucra la piesa Tu, pe care o va lansa vinerea aceasta, iar într-o mică pauză a acceptat provocarea lui Randi și a lui Edward Sanda de a citi împreună Horoscopul vedetelor.

Puși pe glume, cei trei au analizat fiecare semn zodiacal în parte, dar și ce vedete se află în zodiile respective și au ajuns la câteva concluzii interesante. Dacă Randi a fost urmărit' toată viața de cei aflați în zodia Capricorn, Lidia Buble se înțelege de minune cu cei aflați în zodia gemeni, din care face parte și soțul' său, așa cum l-a numit artista pe actorul Johhny Depp. 

La final, Randi, Lidia Buble și Edward Sanda le-au lansat o provocare fanilor. Aceștia trebuie să lase un comentariu cu zodia în care cred că se află cei 3, să dea subscribe canalului de Youtube Famous Production, iar cel care ghicește răspunsul va câștiga o vizită la studiourile Famous.

Întregul moment poate fi văzut aici:

https://youtu.be/fSnLO7Ca2Xo

Horoscopul vedetelor face parte din #MiercuriLaFamous, o serie de video-uri săptămânale în care artiștii Famous Production și invitații lor ne arată cum este viața la studio. 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare