; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Cireasa_editie_speciala

Horia Vîrlan ne invită la el acasă, într-o ediţie specială „Cireaşa de pe Tort”

14 October 2014

Cove, Andreea Tonciu, Xonia, Şerban Copoţ şi Ovidiu Niculescu îi fac o supriza de neuitat celebrului bucătar

[Not a valid template]

Prima TV difuzează, miercuri, 15 octombrie, de la 19.30, o ediţie specială a emisiunii „Cireaşa de pe Tort', pentru a marca debutul noului sezon şi revenirea maestrului bucătar, Horia Vîrlan.

În prima ediţie, echipa de la Cireaşă a avut şansa de a petrece jumătate de zi, acasă la maestrul bucătar. Horia Vîrlan s-a jucat cu câinii săi, dar a povestit şi câte probleme îi fac cârtiţele, în grădină. Mai mult decât atât, împătimiţii Cireşei vor avea ocazia să-l vadă pe Horia suflecându-şi mânecile şi punând murături.

În timp ce Horia Vîrlan credea că se pregăteşte pentru o întâlnire cu un prieten, invitaţii ediţiei speciale puneau la cale o petrecere surpriză pentru bucătar. Cove şi Andreea au mers la cumpărături, după care Xonia şi Şerban au pregătit un meniu delicios cu supă cremă de brocoli, la primul fel, şi somon cu piure, la felul al doilea. Din meniul festiv, evident, nu a lipsit tortul. Ovidiu Niculescu, nu a stat degeaba, ci a compuns un cântec de bun venit în cinstea lui Horia Vîrlan (puteţi vedea imagini aici http://bit.ly/1ne0YHu).

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare