; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Horia Vîrlan, Marius Vizante şi Anca Lungu, în juriul Junior Chef

Horia Vîrlan, Marius Florea Vizante şi Anca Lungu, în juriul “Junior Chef”

12 February 2014

Horia Vîrlan, Marius Vizante şi Anca Lungu, în juriul Junior ChefMarius Florea Vizante, Horia Vîrlan şi Anca Lungu vor face parte din juriul “Junior Chef”, primul show culinar cu copii din România, care va începe în această primăvară la Antena 1, scrie Libertatea.ro.

«Junior Chef» e mai mult decât o plăcere pentru mine. Nu o să fiu nici drastică, nici dură, pentru că eu nu sunt aşa. N-aş dormi toată noaptea ştiind că un copil plânge din cauza mea', a declarat Anca Lungu, prezentatoarea Observatorului' orei 19.00 din weekend, a cărei pasiune pentru gătit este cunoscută.

Şi pentru Horia Vîrlan, îndrăgitul amfitrion al show-urilor culinare „Cireaşa de pe tort' şi „Academia lui Horia', ambele de la Prima, experienţa la masa juriului “Junior Chef” este o premieră.

Mi s-a părut extrem de interesantă această propunere. Iubesc copiii şi mi-a plăcut în mod special faptul că în show va fi vorba, în egală măsură, despre competiţie, umor, sinceritate, bună dispoziţie. Nu va trebui să îndeplinesc vreun rol, ci voi fi eu însumi, Horia Vîrlan', a declarat el. Copiii sunt mult mai selectivi decât noi, adulţii, iar din experienţă ştiu că trebuie să-i tratez ca pe cei mari dacă vreau să fiu ascultat', a adăugat Horia.

În ceea ce-l priveşte pe Marius Vizante, actorul şi-a motivat prezenţa la “Junior Chef” astfel: Îmi plac copiii, îmi place mâncarea, îmi place să gătesc'.

Marele premiu al concursului culinar este de 15.000 de euro.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare