; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Horia Virlan

Horia Vîrlan, juratul “Junior Chef”, crede în superstiții

06 March 2014

Horia Virlan„Junior Chef' va avea premiera luni, de la ora 20:30, la Antena 1. După ce preselecţiile au adunat peste 1500 de copii din toată ţara, cei trei juraţi, Anca Lungu, Marius Vizante şi Horia Vîrlan, au cea mai grea misiune, să jurizeze preparatele a peste 100 de princhindei dintre cei mai talentaţi în gastronomie. La final, mai puţin de jumătate dintre ei vor avea şansa să fie instruiţi de membrii juriului.

Se pare că nu doar cei mici veniţi să demonstreze că pot găti cel puţin la fel de bine ca nişte adulţi au temeri şi emoţii, ci şi juraţii show-ului culinar, dovadă fiind una dintre mărturisile pe care expertul bucătar, Horia Vîrlan, le-a făcut. „Am nişte superstiţii, dar nu recunosc asta pentru că cineva mi-a spus odată că este sub demnitatea unui bărbat să fie superstiţios', povesteşte juratul.

O altă întâmplare legată de superstiţii, pe care Horia Vîrlan a trăit-o, s-a petrecut în armată când cei care se ocupau de regimentul din care făcea parte îi obligau pe soldaţi să înceapă marşul cu piciorul stâng tocmai pentru a-i dezobişnui pe cei care cred în superstiţii.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare