; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Virlan+Raul Man

Horia Vîrlan, în lacrimi la “Junior Chef”

28 April 2014

Cei mai mulţi dintre concurenţii care au venit la preselecţiile „Junior Chef', show difuzat în fiecare luni, de la 20:30, la Antena 1, au mărturisit că de Horia Vîrlan le este cel mai frică dintre cei trei juraţi, Anca Lungu, Vizante şi expertul bucătar. Experienţa sa în arta gastronomică, dar şi prezenţa sa impozantă pare că îi intimidează la prima vedere pe micii bucătari.

Man Raul este prichindelul care a venit la preselecţii îmbrăcat în port popular şi le-a demonstrat juraţilor că este un bun bucătar, dar şi un talentat cântăreţ de muzică populară pentru că le-a demonstrat live asta, înterpretând melodia „Noi suntem români'. Cu toate că în exterior pare un om dur, Horia s-a dovedit a fi un om foarte blând şi emotiv ca un copil, pentru că Raul i-a atins coarda sensibilă şi l-a emoţionat atât de puternic cu momentul artistic încât a început să plângă.

Virlan+Raul Man

Cu toate că a încercat să mascheze momentul, Anca Lungu l-a încurajat să nu-şi ascundă sentimentele: „Nu trebuie să te ascunzi, pentru că şi bărbaţii plâng. Acesta nu este un lucru rău, ba chiar este un lucru bun să-ţi arăti sentimentele', mărturiseşte Prinţesa Polonic.

Marius Florea Vizante a recunoscut că niciodată nu l-a mai văzut atât de încântat şi emoţionat pe colegul său de juriu.

Horia a fost de-a dreptul încântat de concurentul venit la preselecţii şi a recunoscut că iubeşte tot ce este tradiţional şi că admiră oamenii care îşi iubesc ţara: „Mă bucură să văd că mai există copii, români care mai sunt români', povesteşte Horia Vîrlan.

Momentul în care Horia a început să plângă va putea fi urmărit la „Junior Chef' în ediţia de astăzi, de la 20:30, la Antena 1.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare