; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Virlan cireasa 1

Horia Vîrlan devine concurent în emisiunea „Super Cireașa de pe tort”

06 October 2017

Horia Vîrlan trece de cealaltă parte a baricadei și devine concurent în emisiunea „Super Cireașa de pe tort' în care chiar el este arbitru.

 

Horia va face sâmbătă, începând cu ora 20.30, la Prima TV, echipă cu Andreea Perju și se va confrunta cu Rona Hartner și Vali Coman, cunoscut sub numele de Big Boletus, maestru în diferenţierea ciupercilor comestibile de cele otrăvitoare şi expert bucătar în prepararea ciupercilor.

Cele două echipe se vor confrunta sâmbătă seara, la Prima TV, pentru a câștiga titlul de cea mai bună gazdă în emisiunea Super Cireașa de pe tort.

Într-o întrecere inedită și tradițională, Rona Hartner și Vali Coman se duc la cules de ciuperci și vor găti preparate cu ce au găsit în pădure. Pe de altă parte, Horia Vîrlan și Andreea Perju vor găti cu produse naturale, din grădinile gospodarilor din comuna Vidra, județul Alba.

Vreau să dezvolt bucătăria românească și să o pun într-o lumină mai elegantă decât a fost până acum', a spus Horia Vîrlan. Astfel, el și Andreea Perju au pregătit numai preparate cu ingrediente românești care au fost savurate de echipa adversă.  

Ce au gătit cei patru urmează să vedem sâmbătă, la ora 20.30, la Prima TV într-o nouă ediție a emisiunii „Super Cireașa de pe tort'.  

 

 Vezi galeria foto >
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare