; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Horia Vîrlan: “Cornelia Rednic şi Ioan Morar au meritat să ajungă în semifinale”

04 November 2011

Cormelia Rednic şi Ioan Morar au rămas în competiţie după confruntarea care a avut loc ieri seară, la Academia lui Horia'.

Ioan Morar şi Cornelia Rednic au fost cei mai buni din această săptămână. Ioan e foarte atent la detalii, deh… dumnealui este ardelean, iar Cornelia, veselă şi pricepută într-ale bucătăriei. Au meritat să ajungă în semifinale!', a spus maestrul Vîrlan.

Horia a taxat toate greşelile făcute de concurenţi în timp ce le analiza prestaţia:

Carmen Leftarache şi Marius Rizea au format o echipă care ar fi avut şanse să meargă mai departe, dar din păcate Marius nu a dovedit că are aptitudini de bucătar, şi nici Carmen. Chiar dacă are destulă experienţă, Carmen nu s-a putut adapta presiunii concursului. Gabriela Ursu şi Lupu Rednic au fost deosebit de simpatici şi plini de voie bună, dar nimic mai mult. Lupu a gătit destul în viaţa lui, dar nu la acest nivel, iar Gabriela nu a „căzut' pe genul de preparate cunoscute de ea', a comentat Horia.

Pe 10 noiembrie, de la ora 20.30, intră în competiţie echipele Nejla Resid – Cristi Iacob, Lucian Dragoi – Biu Marquetti şi Corina Călinescu – Cove.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare