; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Horia virlan

Horia Vîrlan complice în bucătăria sa, la o cerere în căsătorie

08 June 2018

Sâmbătă, 9 iunie, de la ora 19.30, o concurentă de la Mama mea gătește mai bine va avea parte de o surpriză de proporții. Ea va fi cerută în căsătorie, complici la întreaga surpriză fiind viitoarea soacră și Horia Vîrlan. Florica Zarcu și Felicia Dragne au venit în acest sezon și au câștigat deja o ediție și o lingură de lemn care le-a dat dreptul sa revină. Ele au adăugat rețete noi și diversificate și au revenit cu dorința să câștige din nou, sâmbătă, 9 iunie, de la 19.30, la Prima TV.

În timp ce Felicia se pregătea să gătească, Emil Zarcu, viitorul mire, a fost invitatul surpriză a lui Horia și a apărut din senin în timpul emisiunii cu un buchet de flori. Când l-a văzut aceasta a fost mirată dar nu se aștepta nicio secundă să fie cerută în căsătorie. Florica Zarcu, viitoarea soacră a fost extrem de emoționată cu toate că ea a fost cu ideea de a se întâmpla cererea în căsătorie chiar pe platoul de filmare de la Mama mea gătește mai bine.

Horia Vîrlan le-a urat să aibă o viață fericită și lungă împreună în timp ce prezentatorul emisiunii, Valentin Sanfira de abia așteaptă să le cânte la nuntă.

Cu această surpriză vor reuși cele două să cucerească papilele gustative ale juratului Horia Vîrlan? Puteți vedea asta sâmbătă, 9 iunie, de la ora 19.30, la Mama mea gătește mai bine.

 

Cel de-al șaselea sezon al emisiunii Mama mea gătește mai bine, prezentată de îndrăgitul cântăreț de muzică populară, Valentin Sanfira și jurizat de maestrul bucătar Horia Vîrlan poate fi urmărit în fiecare zi a săptămânii de la ora 19.30, la Prima TV.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare