; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Horia Vîrlan are un proiect nou la Prima TV. Când va fi lansată noua emisiune

Horia Vîrlan are un proiect nou la Prima TV. Când va fi lansată noua emisiune

27 February 2018

Prima TV a anunțat că Horia Vîrlan va lansa în această primăvară un nou proiect. Este vorba de o nouă emisiune culinară, „cu care speră să îi facă pe mulți români să prefere să gătească cu drag pentru familie și nu numai', se arată într-un comunicat de presă al postului.

Din aprilie, se mai arată în documentul citat, Prima TV dă startul noii emisiuni „În bucătărie cu Horia'. 

Pe scurt, telespectatorii care vor urmări noua emisiune vor putea să învețe să gătească simplu și ușor mâncăruri gustoase și, mai ales, secretele bucătăriei unui Maestru în Arta Culinară. Cu un stil aparte, Horia Vîrlan va introduce o nouă abordare a gătitului și a mâncării și va inspira telespectatorii cu rețete la îndemâna oricui și sfaturi care îi vor ajuta în bucătărie.

Chiar îmi place să-i învăț pe ceilalți tainele artei culinare și de aceea vă aștept în această primăvară să-mi furați' secretele direct din bucătăria mea. Sunt sigur că vă voi inspira cu feluri de mâncare simple și sfaturi pentru a vă face viața mai ușoară în bucătărie.', spune Horia.

În emisiunea „În bucătărie cu Horia', gazda va lăsa la o parte rolul de comentator al preparatelor culinare și îl vom vedea dintr-un unghi personal. Numai așa, privitorii au ocazia să-i asculte poveștile, să se uite în bucătăria lui, în cămară și în oalele lui pentru ca aceștia să poată învăța să servească celor dragi o cină sau o masă completă.

Absolvent al cursurilor de artă culinară de la Cleveland Community College din SUA și posesor al diplomei de Maestru în Artă Culinară , Horia Vîrlan a reușit grație emisiunilor lui culinare de succes de la PrimaTv, să devină unul dintre cei mai apreciați și simpatici bucătari – vedetă din România. A început să prepare mâncare încă din copilărie, dar primul meniu serios l-a pregătit în armată. Îi place să gătească , pentru că nu e bucătar doar cu numele, dar și să-i învețe pe alții tainele artei culinare. Primele secrete ale artei culinare le-a furat de la bunica din partea mamei, o ardeleancă dintr-un sat din județul Alba.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare