; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Horia

Horia Vîrlan are reguli noi la „Academie”

28 June 2013

Maestrul bucătar Horia Vîrlan a modificat pe alocuri regulile jocului pentru noul sezon al „Academiei lui Horia', care începe la Prima pe 4 iulie, şi aşteaptă finalul filmărilor pentru a pleca în concediu, a povesti el în revista TVmania' ce apare pe piaţă pe 1 iulie.

Emisiunea prezentată de Horia Vîrlan peste vară, la Prima TV, ajunge la al treilea sezon pe 4 iulie. Emisiunea va consta în patru probe pe ediţie.

„Prima este cea de îndemânare, unde după ce le predau <> o anume tehnică culinară, concurenţii o pun în practică, contracronometru.

Cea de-a doua probă, mai simplă, constă în degustarea unui preparat gătit de mine, dar fără să vadă ce ingrediente am folosit, şi depistarea ingredientelor. Proba a treia îi pune la treabă, de această dată find nevoiţi să gătească împreună cu mine un preparat complex şi să-l prezinte frumos.

Ultima probă, cea mai grea, îi pune pe concurenţi în faţa unei cutii-surpriză în care se găsesc ingrediente diverse din care trebuie să gătească un preparat', ne-a dezvăluit Horia Virlan.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare