; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Horia Vîrlan

Horia Vîrlan a schimbat cratiţa!

21 February 2014

Horia VîrlanHoria Vîrlan (50 de ani) s-a mutat de la Prima la Antena 1, lăsând longeviva „Cireaşă de pe tort' pentru noul proiect culinar cu copii, „Junior Chef', care începe în martie.

Ce fel de jurat veţi fi la „Junior Chef', având în vedere că va fi o emisiune cu copii?

Nu ştiu dacă trebuie să fiu indulgent doar pentru că sunt copii, căci doresc să ajungă bucătari, de asta şi vin aici, nu doar pentru acel premiu deloc de neglijat, zic eu (15.000 de euro). Voi încerca să fiu intransigent, dar blând în acelaşi timp. În schimb, nu voi ierta greşelile. Voi pune în balanţă plusurile şi minusurile, pentru fiecare în parte. Pentru mine cel mai important e gustul. Dacă preparatul e gustos, e corect făcut (nu o carne nefăcută sau fiartă prea tare, nu legume crude ori prea moi) atunci e OK. Cred, din cât am apucat să îi văd până acum, că sunt destul de pregătiţi, mare parte din ei.

Câţi colegi aveţi în juriul emisiunii?

Alături de mine, la masa juriului „Junior Chef' vor fi Anca Lungu şi Marius Vizante. Iar dacă ar fi să spun ceva despre ei, nu ştiu în care ordine să încep, mai ales că e valabil pentru amândoi: îi iubesc.

Prin ce probe vor trebui să treacă cei mici?

Probe de gătit – n-au altceva de făcut decât să gătească. E ceva nou şi pentru mine să jurizez copii, aşa că voi căuta să şi învăţ câte ceva de la ei. Oricât de priceput aş fi eu, sigur e loc şi de mai bine.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare