; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Horia Vîrlan a ales câştigătorul marelui premiu al “Academiei” sale

31 August 2013

Maestrul Vîrlan a dat verdictul! Al treilea sezon al Academiei lui Horia' are un câştigător. Izabela Neacşu a reuşit să-l impresioneze pe Horia cu abilităţile culinare şi pasiunea ei pentru gastronomie, intrând în posesia premiului de 10.000 de euro pus în joc de Prima TV.  

Mi se pare incredibil că am ajuns până aici şi am vrut să demonstrez că nu degeaba! Deşi nu am cunoştinţe depline în domeniul gastronomic, dragostea şi pasiunea mea pentru gătit sunt nelimitate. Nu ştiu cât de mult s-a văzut acest lucru, dar am încercat să-l transpun în preparatele pe care le-am realizat', a spus Izabela. Horia nu se lasă impresionat foarte uşor. Cred însă că i-am transmis entuziasmul meu, iar dorinţa de a câştiga m-a adus în poziţia de finalistă. Pentru acest premiu am muncit, am sperat şi mi-am folosit toate cunoştinţele culinare'.

Pretenţios cu „academicienii' săi, maestrul a avut numai cuvinte de laudă la adresa câştigătoarei. „Ce pot spune despre Izabela este că a gătit ca un profesionist, gestionându-şi timpul şi ingredientele cu mintea limpede'.

Ceilalţi trei finalişti, Constantin Enceanu, Dan Bordeianu şi Lucica Constantin, au fost adversari redutabili, iar departajarea nu a fost uşoară. Sigur că am regrete, însă a fost o experienţă extraordinară, din care am învătat foarte mult', a spus Lucica Constantin.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare