; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Horia Vîrlan și Luana Ibacka

Horia Vîrlan: “Luana Ibacka arată trăsnet!”

27 November 2010

Nou intrat în blogosferă, maestrul bucătar Horia Vîrlan a făcut câteva mărturisiri despre colegii de televiziune pe blogul personal.  În ultima postare a luat-o în vizor pe Luana Ibacka, prezentatoarea emisiunii Fermier, caut nevastă!' de la Prima.

Luana Ibacka a fost invitată pentru a doua oară la Cireaşa de pe tort' unde se pare că l-a impresionat pe Horia care a avut numai cuvinte de laudă la adresa ei.

Luana Ibacka este colega mea la Prima TV. Nu-i aşa că arată trăsnet? Aşa ziceam şi eu! Luana s-a comportat admirabil, dar a fost puţin şmecheră. De ce spun asta? Păi, a ales să facă cumpărăturile de la un magazin cu produse tradiţionale bucovinene, de unde a luat o mulţime de minunăţii, care mai de care mai gustoase, de salivam mai dihai ca lupul din desenele animate cu <>. Colac peste pupăză, a gătit şi vânat', a scris Horia Vîrlan pe blog.

Prezentatoarea emisiunii Fermier. Caut nevastă!' şi-a servit invitaţii cu aperitive tradiţionale, brânză de burduf şi ceapă roşie, friptură de mistreţ, varză călită şi găluşte cu prune. Pentru că apreciază hrana bio, a ales să-şi facă o parte din cumpărături la magazinul unui baci. Mai mult, o parte din produse le-a luat chiar din pivniţa casei, iar altele au fost achiziţionate din călătoriile în ţară, la filmările pentru emisiunea Fermier. Caut nevastă!'. Atenţia Luanei faţă de preferinţele fiecărui invitat, calitatea mâncărurilor şi grija pentru detalii nu au trecut neobservate de către maestrul Vîrlan.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare