; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Horia se împarte între „Academia lui Horia” şi „Cireaşa de pe tort”

31 October 2011

Horia Vîrlan munceşte cu spor la două emisiuni, în paralel, la Prima: „Cireaşa de pe tort' (sezonul 7) şi „Academia lui Horia' (sezonul 2). Deşi lucrează mult la cea din urmă, simpaticul maestru-bucătar spune că n-ar putea lăsa „Cireaşa…', care e prima lui iubire.

CIREAŞA VS. ACADEMIA. Horia Vîrlan filmează în paralel pentru cele două emisiuni. „N-aş putea lăsa «Cireaşa de pe tort», e prima mea iubire', spune maestrul. La show-ul care l-a ajutat să se exprime public (dovadă stă cartea de bucate pe care a lansat-o acum doi ani, spune el), e doar un comentator simpatic: „Ambele emisiuni sunt «copiii» mei. Nu ştiu dacă sunt chiar atât de simpatic, dar în bucătărie eu mă simt ca peştele în apă'.

VEDETE CU REPETIŢIE. Sunt vedete care au venit de două-trei ori la „Cireaşa…', în alt cadru, cu alţi musafiri (ca Monica Columbeanu, Vali Vijelie, Maria Buză, Dan Teodorescu, Maria Cârneci şi Oana Zăvoranu). Şi stilul li se schimbă, spune expertul: „De fiecare dată este altfel. Sunt unii care într-adevăr ştiu să gătească bine şi se descurcă de fiecare dată. Dar vorbim aici de un reality-show, iar oamenii au zile bune si zile mai puţin bune, se înţeleg bine cu anumite persoane şi cu altele nu, deci prestaţia lor nu poate fi aceeaşi de fiecare dată'.

Citeşte textul integral în revistă

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare