; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Horia brenciu

Horia Brenciu vorbește la „Dincolo de aparențe” despre pierderea tatălui său

16 September 2016

Ediția de sâmbătă a emisiunii „Dincolo de aparențe', pe care Florentina Fântânaru o prezintă, de la ora 13.00, la Antena Stars, le va arăta telespectatorilor un Horia Brenciu mai sensibil și mai sentimental, un tată mândru de cele trei fete ale sale, un soț iubitor și fericit și un artist devotat muzicii sale.

horia-brenciu

Lui Horia Brenciu nu-i lipseşte zâmbetul nici atunci când se înduioşează la amintirea plăcută a tatălui care la începutul acestui an şi-a luat rămas bun de la lumea aceasta.

Horia Brenciu este un invitat plin de neprevăzut şi un artist care nu isprăveşte niciodată să dezvăluie lucruri noi despre sine şi munca sa. „Este a patra invitaţie la „Dincolo de aparenţe'. „Dacă spuneam mereu aceleaşi lucruri nu mă mai invitai! Ziceai: Hai să-l lăsăm pe ăsta că are o familie mare, să se ocupe de ea!' şi adaugă că este Un nebun care bate la tambale şi la conga', un artist pentru care autodepăşirea este caracteristica naturală', explică Horia apariția sa în platoul emisiunii.

În cariera sa show-man-ul recunoaşte că a făcut şi câteva gafe memorabile, cum este cazul în care, fiind gazda unui spectacol a anuţat formaţia Contact de vreo trei ori în loc de formaţia Compact sau când, tot prin anii 90, a invitat-o pe scenă de două ori pe Margareta Pâslaru în locul Margaretei Pogonat.

Un rol foarte important în viaţa cântăreţului îl are familia. Dumnezeu a lăsat Paştele şi Crăciunul pe pământ ca să se strângă familia'. În relaţia cu cele trei fiice ale sale nu are orgolii, ci mai degrabă încearcă să le înţeleagă orice problemă şi să le arate dragostea sa prin îmbrăţişări pline de afecţiune ori de câte ori se văd, mai ales că timpul petrecut cu ele este serios restricţionat de obligaţiile profesionale, concerte prin ţară şi, în general, de munca sa.

Anul acesta va fi primul în care concertul din Braşov se va ţine în absenţa tatălui său, cu care avea o relaţie extrem de apropiată. Încă mai am deprinderea de a-l suna zilnic. Tata nu era sătul de viaţă, era bucuros şi de fiecare măr care creştea în curte. La 85 de ani era extrem de jovial şi ştia să fie şmecher', mai spune Horia Brenciu.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare