; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Horia brenciu

Horia Brenciu va prezenta o nouă emisiune la Antena 1: „Uniplay Show”

08 December 2016

Horia Brenciu va fi gazda unui nou show la Antena 1. Prima ediție a emisiunii „Uniplay Show' va fi transmisă în prima zi de Crăciun, pe 25 decembrie, începând cu ora 20.00.

Horia Brenciu

Horia Brenciu

În noua emisiune va fi integrat un joc de noroc de tip Bingo – Uniplay Bingo TV -, ale cărui premii totale puse în joc ajung la 1.500.000 de euro.

Deși mai sunt mai bine de două săptămâni până la debutul noii sale emisiunii, Horia Brenciu recunoaște că are emoții, chiar dacă îi va avea alături și pe colegii săi din HB Orchestra.

De-a lungul anilor am participat la tot felul de formate, am trăit tot felul de experiențe TV. Toate au avut un singur scop: bucuria oamenilor, a telespectatorilor. Pe 25 decembrie voi fi amfitrionul unui spectacol care se dorește plin de surprize. Fie că e vorba de muzică, de jocuri, de distracție, UNIPLAY SHOW își propune să facă mulți români fericiți! Dincolo de vedetele invitate în spectacol, voi beneficia de cea mai nebună gașcă de muzicieni: orchestra mea! 🙂 Am emoții, ca de obicei. Așa mi se întâmplă de fiecare dată când încep un proiect. La asta se adaugă și emoțiile din prima seară de Crăciun, atunci când vom debuta pe sticlă. Timp de 2 ore vreau zâmbete, strigăte și aplauze! Sper că nu-i cer prea mult lui Moș Crăciun. Doar am fost cuminte. :-)', a declarat Horia Brenciu.

Potrivit unui comunicat Antena 1, „Uniplay Show' va fi un show săptămânal, difuzat în fiecare duminică. Mai precis, este vorba de un format nou pe micile ecrane, în care se vor regăsi, printre altele, un concurs de replici celebre – Lip Sync Battle -, dar și probe karaoke pentru afoni, quiz-uri cu întrebări amuzante și show-uri de improvizație.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Te-ar putea interesa și:

Horia Brenciu a ales cei patru concurenți „X Factor' care merg la dueluri

Horia Brenciu, la „Generaţiile TVR': „Am intrat în TVR ca un pitic în ţara uriaşilor'

Horia Brenciu se teme că-l va prinde Crăciunul în studio!

FOTO| Cum se relaxează Horia Brenciu în pauzele de la filmările pentru „X Factor'

Horia Brenciu a lansat videoclipul piesei „Do What You Like'

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare