; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Horia Brenciu va deveni tătic în noiembrie!

26 June 2012

Starul de la Vocea României' i-a mărturisit, la Happy Hour' de la Pro TV, amfitrionului Cătălin Măruţă că va avea o fetiţă, care se va naşte în noiembrie.

„E un moment frumos din viaţa mea pe care îl aştept de multă vreme', a spus Horia. „De fiecare dată mă bucur să văd un copil', a adăugat el.

Brenciu a intrat, de altfel, în direct fredonând o melodie potrivită viitorului său statut:„O lume minunată în care veţi găsi numai copii'. În acelaşi timp, tatăl antrenorului de la Vocea României' a aflat că va avea o nepoţică şi nu a ezitat să-şi arate bucuria: „Altfel se vede lumea când ai un copil'.

Emoţionat, Horia a promis că îi va oferi fetiţei lui toată dragostea şi că va încerca, pe cât posibil, să o înveţe tot ce ştie. El a mai făcut, însă, o dezvăluire: „O să o ţin departe de televiziune, de ziare, o să o duc pe muntele Athos!'.

Brenciu va avea, deci, o toamnă bogată: va deveni tătic, va fi protagonist în al doilea sezon de Vocea României' şi va avea, pe 29 noiembrie, la Sala Palatului, spectacolul „My Way'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare