; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Horia Brenciu și Julie Mayaya au lansat single-ul “Kiss on my lips”

11 February 2013

Horia Brenciu și câștigătoarea celei de-a doua ediții a emisiunii Vocea României,  Julie Mayaya, au lansat single-ul “Kiss on my lips”. Melodia este primul extras pe single de pe următorul album semnat Horia Brenciu, 40', și totodată reprezintă piesa de debut a lui Julie.

Alăturarea dintre cei doi nu este deloc întâmplătoare. Horia Brenciu a fost mentorul lui Julie în timpul emisiunii Vocea României.

Anul acesta se joacă….40'. Premiul primăverii se numește Kiss on my lips'. Câştigul e garantat! 🙂 Dacă în albumul 35' îmi puneam problema lunii septembrie, iar în 37' am decis să fac numai ce-mi spune inima', acum, la 40', am trecut direct la acțiune: SĂRUT!

Mi-a fost ușor să cânt această piesă pentru că în ultima vreme sărut și îmbrățișez părintește de dimineața până seara. Cele patru motive ale mele se numesc: Mina, Maria, Andreea și Alice.

De mai bine de jumătate de an, mai am o fată. Ea se numește Julie și sunt tare mândru de ea. Colaborarea noastră nu este o întâmplare. Încă înainte de a câștiga trofeul Vocea României' i-am spus că vreau să lucrăm împreună. Ei bine, ne veţi vedea pe amândoi în primăvara asta în toate cele 15 concerte din țară, dar și în reprezentațiile de la Sala Palatului', a declarat Horia Brenciu.

La rândul ei, Julie a fost foarte încântată de colaborarea cu Horia:

Trăiesc intens visul vieții mele: un amalgam de emoții, o multitudine de lucruri frumoase în premieră pentru mine: colaborarea cu Horia, lansarea unei piese, turneul din martie, Sala Palatului… ', a declarat Julie.

Single-ul Kiss on my lips' poate fi ascultat aici.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare