Homepage  / Vedete româneşti

Horia Brenciu și Alice Dumitrescu au împlinit 10 ani de căsătorie. Imagini de colecție cu soția artistului

Horia Brenciu și Alice Dumitrescu au împlinit 10 ani de căsătorie. Imagini de colecție cu soția artistului
16

de Cristina Țapu,

Horia Brenciu și Alice Dumitrescu sunt unul dintre cuplurile apreciate din România. Ziua de 1 iulie este una cu totul specială pentru ei, deoarece sărbătoresc 10 ani de la căsătorie. Pentru a sărbători acest moment deosebit, artistul a postat un mesaj emoționant însoțit de câteva fotografii alături de partenera sa de viață.

Horia Brenciu și Alice Dumitrescu au împlinit 10 ani de căsătorie

Horia Brenciu și Alice Dumitrescu au una dintre cele mai frumoase relații din showbizul românesc. Sunt împreună de peste 15 ani și în 2014 au hotărât să își oficializeze legătura, rostind cel mai important „Da” din viața lor.

Cu ocazia aniversării a zece ani de căsnicie, Horia Brenciu a transmis un mesaj plin de romantism, însoțit de câteva fotografii alături de partenera sa de viață. „Primii 10 ani… oficiali. La mulți ani, iubita mea soție!”, a fost mesajul pe care l-a scris artistul.

horia-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 16

Pe lângă relația lor armonioasă de dragoste pe care o împărtășesc, cei doi sunt și părinți devotați pentru cei patru copii ai lor. Mina, în vârstă de 11 ani, este singurul lor copil biologic. Toma a fost adoptat, dorința artistului fiind de a avea o familie numeroasă, iar Andreea și Maria sunt fiicele lui Alice Dumitrescu din relațiile anterioare.

Horia Brenciu și Alice Dumitrescu sunt căsătoriți din anul 2014 și împreună cresc patru copii frumoși. Povestea lor de dragoste a început în sediul TVR, iar de-a lungul timpului au fost nevoiți să depășească obstacole serioase. Nimic nu este, însă, imposibil atunci când există respect și înțelegere.

Cum s-au cunoscut Horia Brenciu și Alice Dumitrescu

Horia Brenciu și Alice Dumitrescu formează un cuplu de peste 15 ani, însă au devenit soț și soție abia în anul 2014. S-au cunoscut în 1995, la sediul TVR, unde erau colegi de breaslă, iar prietenia lor s-a transformat treptat într-o poveste de dragoste.

Alice Dumitrescu a povestit cum l-a cunoscut pe Horia Brenciu și cum a debutat povestea lor de dragoste care durează până în ziua de astăzi.

„Pe Horia l-am cunoscut în 1995, la TVR. Eram cu fiică-mea (Andreea) şi l-am rugat să-i ţină o predică (e punctul lui forte) în legătură cu rosul unghiilor. N-a ajutat la nimic, însă ne-a impresionat pe amândouă puterea lui de convingere. L-am iubit din prima clipă, dar eu, fiind muuult mai mare decât el, nu am luat în calcul o altfel de relaţie. Mă uitam la el şi nu-mi venea să cred cât de energetic, pozitiv, minunat este. Mă surprind şi acum gândind acelaşi lucru”, povestea Alice, conform revistei Viva!

Producătoarea susține că există o diferență imensă între Horia de la concerte, și Horia, cel de acasă. Dacă în fața publicului este energic și plin de voioșie, acasă el scoate la iveală latura lui echilibrată, gânditoare. Horia este un bărbat sensibil, implicat și un tată de nota zece, declară Alice.

Sursă foto: Instagram Horia Brenciu

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton