; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Brenciu se ține de surprize la „Vocea României”

11 October 2011

Extrem de volubil și fără astâmpăr atunci când trebuie să asculte concurenții cântând, Horia Brenciu nu se va putea abține și va invada diseară scena de la Vocea României'. El va cânta în duet cu unul dintre concurenți, fiind prima reprezentație de acest fel de pe scena emisiunii de talente.

Se pare că antrenorul nu mai are răbdare până la etapa când va avea posibilitatea să cânte alături de concurenții aleși în echipa sa.

Loredana, Smiley, Marius Moga și Horia Brenciu, antrenorii de la Vocea României', vor asculta diseară, începând cu ora 20.15 alte voci pe care vor dori să le coopteze în echipele lor.

Chiar dacă se vor întoarce unul sau toate scaunele, cei patru antrenori vor sta cu urechile ciulite pentru a fi siguri că cei mai talentați concurenți ajung în echipa lor.

Pentru asta, vor scoate la iveală tot arsenalul de cuvinte convingătoare de care sunt în stare: vor vorbi mult – vezi cazul lui Horia Brenciu, vor argumenta solid, sau vor apela la alte tertipuri.

La rândul lor, concurenții vor  încerca să-și depășească emoțiile și să cânte astfel încât să întoarcă cel puțin scaunul unui jurat. Unii vor reuși, alții nu. Însă cei care o vor face vor pricinui multe discuții savuroase între antrenori.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare