; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Horia Brenciu (1)

Horia Brenciu, prezentatorul show-ului “Dansează printre stele”

30 September 2014

Duminică, 12 perechi „Dansează printre stele', iar prezentatorul acestui show este Horia Brenciu, care revine în această ipostază după exact 10 ani.

Horia Brenciu (2)

„În ultima perioadă, postura de jurat m-a obligat să mă uit mai mult în ochii concurenților. Duminică seara va trebui să mă uit în ochii telespectatorilor. Sincer, mi-era puțin dor de asta. Rolul de antrenor îmi place, dar nu l-am uitat pe cel de amfitrion. Vorba aia, cu el am debutat acum 21 de ani', a mărturisit Horia Brenciu.

Horia a acceptat propunerea de a prezenta acest show pentru că știa formatul, despre care declară că e ceva mai mult decât tot ce s-a făcut până acum în materie de format de dans.

E în direct, dinamic, are muzică live și perechi care știu să danseze și se bat pentru un premiu care dublează competiția. Dacă la „X Factor' trebuie să scot în evidență fiecare elev din echipa mea, aici, la „Dansează printre stele', toți concurenții sunt ai mei, adică trebuie să îi susțin pe toți, necondiționat', a mai declarat Horia Brenciu.

Care sunt cele 12 perechi care Dansează printre stele'

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare