; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Horia brenciu

Horia Brenciu pleacă în turneu prin țară peste trei săptămâni

15 September 2016

Horia Brenciu începe peste 3 săptămâni unul dintre cele mai mari turnee care au avut loc în ultimii ani in Romania. Artistul va concerta împreună cu HB Orchestra în 11 orașe și va încheia cu un show la Sala Palatului, pe 5 noiembrie.

horia-brenciu

„Începem turneul în forță pe 6 octombrie, la Piatra Neamț, și ne oprim pe 5 noiembrie, la București! Toamna asta vom avea multe de cântat, mulți prieteni de revăzut și o groază de lume de îmbrățișat pentru că acest turneu vine după o pauză de 3 ani. 3 ani în care am lansat un album, „40+', în care am scris o mulțime de piese noi și în care am construit momente muzicale speciale pentru fanii mei', a declarat Horia Brenciu.

Turneul Horia Brenciu Live face parte din Programul național cultural Artă contra Drog 2016, proiect derulat de Centrul Internațional și pentru Drepturile Omului – CIADO România și Asociația Culturală de Teatru, Muzică și Film „Dracula'. Scopul proiectului este de a informa publicul asupra riscului asociat consumului de droguri și de a oferi, în același timp, o alternativă de viață sănătoasă prin consumul de acte cultural-artistice.

Odată cu primul show susținut în martie 2011 la Sala Palatului, Horia Brenciu a adus un suflu nou în showbiz-ul românesc, adăugând concertelor un ingredient imediat adorat de public – entertainment-ul. Conectat în permanență la public, Horia Brenciu generează audienței bucuria de a trăi. Un show marca Horia Brenciu este poate cel mai interactiv realizat de un artist român.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare