; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Horia Brenciu o ia pe urmele lui Ştefan Bănică

28 February 2012

Popularitatea pe care a obţinut-o în urma show-ului Vocea României' de la Pro TV, unde a fost cel mai simpatic jurat-antrenor, se concretizează acum la Horia Brenciu în numărul de concerte.

Artistul vrea neapărat să o ia pe urmele lui Ştefan Bănică şi, de aceea, la sfârşitul lui martie (în zilele de 22, 23, 24 şi 25) va avea nu trei, ci patru concerte consecutive la Sala Palatului, evident la cererea fanilor.

Spectacolele Fac ce-mi spune inima' se anunţă incendiare, mai ales că Brenciu a anunţat de mai multe ori că va avea invitaţi speciali, printre ei şi foşti concurenţi de la Vocea României'.

Neaţaaaaaaaa! Astăzi fac 39 de ani şi jumătate şi cadoul din partea voastră l-am primit deja! A 4-a seară consecutivă de concert e cea mai frumoasă, nebună şi neaşteptată surpriză din viaţa mea! Vă îmbrăţişez pe toţi cu maaaare dragoste! Şi să nu uitaţi un lucru. Când sunteţi cu mine şi mă simt bine… cum e continuarea? O uit tot timpul', a scris artistul, luni 27 februarie, pe contul său de Facebook.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare