; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Horiabrenciu

Horia Brenciu lansează melodia „De ziua ta”

02 October 2017

Horia Brenciu, juratul emisiunii X Factor a lansat o nouă melodie: „De ziua ta'.

          

„De multă vreme, fanii îmi cer să fiu lângă ei, cu un mesaj, cu un autograf, la diverse sărbători ale anului. Ei bine, la toate acestea, de acum, din septembrie, se va mai adăuga ziua lor de naștere. Vreau să cânt tuturor LA MULȚI ANI sau mai modern, HAPPY BIRTHDAY, să fiu lângă ei când suflă în lumânări și când deschid șampania, indiferent unde se va întâmpla asta, într-o grădină sau lângă o piscina', spune cu bucurie Horia Brenciu.  

 Întrebat dacă a avut pe cineva în minte atunci când a compus această piesă, Horia mărturisește că prima persoană la care s-a gândit a fost fiica sa, Maria: „Trebuie să mărturisesc faptul că pe 20 septembrie, fata mea mijlocie, Maria, a împlinit 18 ani și voiam ca ea să fie prima căreia îi dedic această piesă'.

Deși inițial începută ca o piesă de dragoste, mesajul ei a fost deturnat către una de petrecere, iar încet, încet, fiecare om din echipa HB Media și-a pus amprenta asupra ei.

 

Piesa va face parte din următorul album al lui Horia Brenciu care se va lansa în 2018, la 10 ani de la apariția primului său album, „35'.  

 

Ascultați aici piesa „De ziua ta:

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare