; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Generatiile tvr horia brenciu

Horia Brenciu, la „Generaţiile TVR”: „Am intrat în TVR ca un pitic în ţara uriaşilor”

16 November 2016

În această seară, de la ora 20.00, la TVR 2 și TVR HD, Vartan Arachelian şi Horia Brenciu se întâlnesc la „Generaţiile TVR', gazda acestei ediţii fiind Cristina Şoloc.

generatiile-tvr-horia-brenciu

În ediția de săptămâna aceasta a emisiunii „Generațiile TVR' veți putea urmări imagini inedite, unele în exclusivitate, din arhiva TVR. Două astfel de exemple sunt: selecţiuni din prima apariţie televizată a lui Horia Brenciu pe plaja de la Costineşti (în care dansează în costum de baie pe muzica din  filmul 9 săptămâni şi jumătate') sau imaginile de la prima vizită a Majestăţii Sale Regelui Mihai în TVR.

Am intrat în TVR ca un pitic în ţara uriaşilor… şi aici, în TVR, am prins primii şapte ani, din toate punctele de vedere. Aşa că pentru mine TVR a fost a doua porţie de „şapte ani de acasă', Şi da, TVR a fost o „pepinieră' formidabilă – eu am plecat în 2000 din TVR şi atunci o simţeam formidabilă – toată lumea discuta despre Cerbul de Aur, despre Mamaia, toata lumea discuta despre emisiunile de anchetă de la TVR, despre emisiunea de cultură a lui Iosif Sava… nu mai vorbesc de generaţia 70 – Vornicu, Bocăneţ şi aşa mai departe… orice era de calitate', a declarat Horia Brenciu.

[Not a valid template]

În fiecare miercuri seară, timp de cinci ediţii, Generaţiile TVR aduce în faţa telespectatorilor oamenii micului ecran de ieri şi de astăzi. În prima ediţie, Iuliana Tudor a discutat cu Florin Brătescu şi Cătălin Măruţă, în a doua, Iulian Marciuc i-a avut ca invitaţi pe Cristiana Bota, Cornelius Roşiianu şi pe Corina Dănilă, în a treia ediţie, Andreea Marin a discutat cu Cristian Ţopescu, Carmen Movileanu şi Mircea Radu, iar săptămâna trecută Mihai Rădulescu a avut ca invitaţi pe Marina Almăşan, Mihai Tatulici şi Alexandru Mironov.

 

Votează şi TVmania te premiază!

 

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Te-ar putea interesa și:

Horia Brenciu se teme că-l va prinde Crăciunul în studio!

FOTO| Cum se relaxează Horia Brenciu în pauzele de la filmările pentru „X Factor'

Horia Brenciu a lansat videoclipul piesei „Do What You Like'

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare