; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Copyright Gabriela Arsenie Antena1_120314_TCDU5 Ed 7_0037

Horia Brenciu, invitat special în juriu, la “Te cunosc de undeva!”

24 March 2014

Horia Brenciu vine, din 29 martie,  la “Te cunosc de undeva!”. El va lua loc la masa juriului, în calitate de invitat special, alături de Monica Anghel, Pepe și Andrei Aradits.

Cum l-au primit cei trei juraţi, spune chiar Horia Brenciu: “Exact aşa cum se primeşte un prieten întârziat la o petrecere. Nu e uşor să fii printre vedete care deja au jumătate de sezon la activ. Mai mult decât atât, emisiunea este în sezonul al V-lea. Asta nu face deloc simplă prezenţa mea acolo. O nouă provocare înseamnă un nou test pentru mine! A fost prima mea întâlnire cu Orodici (Aradits, aşa se scrie). La prima filmare, în platou, mi-a zis că îi e frică de mine. În general, tuturor le e teamă de expansivitatea mea. I-am liniştit si le-am zis că am venit aici ca într-o vacanţă, nu la o luptă pe viaţă şi pe moarte… (râde) Abia aştept primele întâlniri cu juriul şi cu faimoşii concurenţi…'.

[Not a valid template]

Horia Brenciu s-a gândit ca, în prima emisie, pe 29 martie, să nu vină cu mâna goală: “O să le ofer tuturor o surpriză… LIVE!”, mai spune artistul.

Şi tot sâmbătă, 29 martie, la “Te cunosc de undeva!”, Delia îşi ia rămas bun de la juriu şi concurenţi şi îi predă ştafeta jurizării lui Brenciu, într-un mod original. Ea va mai face o transformare de senzaţie, pe scena de la “Te cunosc de undeva!”, unde o va întruchipa pe Loredana şi va cânta, alături de Doru Todoruţ, piesa “Lumea ta”. Delia a fost nevoită să renunţe la proiectul “Te cunosc de undeva!” din cauza programului foarte aglomerat căruia nu-i mai putea face faţă.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare