Homepage  / Vedete româneşti

Horia Brenciu, greu de oprit… din vorbit la Vocea României. „Smiley mi-a spus sezonul acesta, de mai multe ori: Brencioven”. EXCLUSIV

Horia Brenciu, greu de oprit... din vorbit la Vocea României. „Smiley mi-a spus sezonul acesta, de mai multe ori: Brencioven”. EXCLUSIV
10

de Cătălina Matei,

Pentru al doilea sezon consecutiv, Horia Brenciu împarte scaunul dublu de la „Vocea României” cu Theo Rose și nu regretă nicio clipă. Iar în show-ul care a început la Pro TV din 13 septembrie, artistul este la fel de vorbăreț, nu se dezminte. În plus, s-a ales și cu un nume de alint... Brencioven!

Horia Brenciu și Theo Rose au început în forță cel de-al 12-lea sezon „Vocea României”. Cei doi împart scaunul dublu, se luptă aprig cu ceilalți antrenori – Smiley, Tudor Chirilă și Irina Rimes – pentru concurenții lor, iar Brenciu… e greu de oprit din vorbit! Dar acesta este și farmecul aceste echipe care și-a găsit și un nume special: #horiaroz.

Aflăm mai multe detalii de la Horia Brenciu imediat!

„Vocea României”, sezonul 12… care au fost provocările de data aceasta pentru tine?

Provocarea din acest an, ca de altfel, provocarea fiecărui sezon, este să nu vorbesc prea mult. Câteodată mi-a reușit, dar nu mereu.

Horia-Brenciu-si-Theo-Rose-Vocea-RomanieiIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Care a fost cea mai lungă „bătălie” pentru un concurent, de data aceasta? Cu aproximație… cam câte minute a durat?

Cred că pentru o concurentă, Theo și cu mine ne-am luptat aproximativ o oră. A fost ca un film de acțiune, cu multe răsturnări de situație, cu multe super block-uri – acesta este un element care a dinamizat foarte mult sezonul 12: butonul super-block. Când îi va veni rândul, veți vedea și veți rămâne interziși. Voi o să vă bucurați, iar noi o să fim tensionați, o să vedeți!

Dacă nu ar fi #horiaroz, cu cine ți-ar plăcea să împarți scaunul?

În parteneriatul acesta cu Theodora, de la Vocea României, mă simt foarte bine. Multă lume ne-a acuzat că nu ne prea certăm. Când avem o divergență, ceea ce s-a întâmplat de puține ori anul acesta, toată lumea este cu ochii pe noi, este foarte interesant fenomenul. Nu știu dacă mi-ar plăcea să fac schimb cu altcineva, pentru că Theodora are o calitate formidabilă, și anume: este cât se poate de sinceră. Sinceritatea asta dezarmantă este un lucru pe care îmi place să-l văd, iar Theodora este un suflet deschis și e greu să înlocuiești un astfel de suflet.

Ah, ba nu, pot să fac echipă cu cineva! Cu Bartoș!

Plecând de la promo-ul emisiunii, cu ce compozitor ți-ar fi plăcut să lucrezi, dacă ai putea să te întorci cu 200, 300 de ani în urmă?

Dincolo de marii clasici, ale căror compoziții le ascult aproape zilnic, pentru că unii dintre ei chiar au atins perfecțiunea, mi-ar fi plăcut să lucrez cu Beethoven. Smiley mi-a spus sezonul acesta, de mai multe ori: Brencioven. (râde)

Foto: Pro TV; Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton