; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

FOTO: Horia Brenciu face show 100% rock la SRC

07 March 2012

Diseară, 7 martie, de la 20.30, echipa „Serviciului Român de Comedie' îl are ca invitat pe Horia Brenciu, ușor schimbat față de cum îl știe toată lumea. Cu plete, ochelari de soare, geacă de piele și o atitudine 100% rock, Brenciu cântă la „Românii n-au talent'.

„ Este pentru prima oara când îl auzim pe Brenciu interpretând o baladă rock. Va cânta Ploaia' a celor de la Cargo și pot să vă spun că ne-a impresionat pe toți: pentru că gluma e glumă, însă cântarea va fi live', dezvăluie Toni Grecu.

În aceeași rubrică va reveni câștigătorul de anul trecut al concursului Românii n-au talent', vestitul dansator la bară (Dragoș Mușat), care între timp și-a făcut școală de dans la bară. El va veni în platoul SRC cu două eleve ale sale, Vasile și Gheorghe (Cosmin Natanticu și Claudiu Maier), alături de care va prezenta un număr incendiar de dans la bară.

Premiera acestei rubrici o reprezintă cele două gazde, Costel și Dorel, acești Smiley și Pavel Bartoș de la SRC, care vor face propriul lor show în culise.

Ca o dedicație specială de 8 martie, o serie de personalități politice, printre care Vântu (Dragoș Mușat), Patriciu (Ducu Hâncu), Băsescu (Valentin Darie), Mihai Răzvan Ungureanu (Cătălin Neamțu), Ponta (Iulian Postelnicu) și Crin Antonescu (Cosmin Natanticu) vor spune poezii legate de această sărbătoare.

img_7582

Picture 1 of 7

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare