; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Jurații & Horia Brenciu

Horia Brenciu este primul invitat surpriză în bucătăria „MasterChef” în această seară de la 22:30

23 September 2019

În această seară, de la ora 22:30, concurenții din Top 18, care au reușit să depășească runda audițiilor și probele eliminatorii, vor avea parte de prima surpriză a competiției – Horia Brenciu și trupa lui vor veni în platou și vor gusta din preparatele pregătite! 

Miza serii va fi extrem de mare, deoarece dintre cele mai bune trei farfurii va fi ales un învingător care va fi primi imunitate! Odată cu momentul jurizării, vom afla cine va reuși să impresioneze și să facă un nou pas spre marele premiu și ce reacții vor avea colegii când vor afla.

La finalul probei, telespectatorii vor descoperi o parte dintre noutățile acestui sezon: zona de relaxare și dușurile, zone specifice restaurantelor internaționale, unde după o zi lungă de gătit, oamenii se pot relaxa, pot discuta despre ceea ce s-a întâmplat și-și pot găsi găsi energia pentru noi provocări.   

Chiar dacă este prima probă, va fi acesta momentul în care se vor forma primele alianțe și se vor isca primele conflicte între concurenți? Aflăm în această seară, într-o nouă ediție MasterChef, la PRO TV! 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare