Homepage  / Vedete româneşti

Horia Brenciu, dezvăluiri despre noul sezon Vocea României 2023: „Lucrez în continuare la duetul secolului”. EXCLUSIV

Horia Brenciu, dezvăluiri despre noul sezon Vocea României 2023: „Lucrez în continuare la duetul secolului”. EXCLUSIV
6

de Cătălina Matei,

Talent-show-ul de la Pro TV revine pe micile ecrane, din 8 septembrie, cu sezonul 11. Cinci antrenori gata de luptă, concurenți dornici să impresioneze, muzică bună, iată combinația câștigătoare de vineri seara! Fanii emisiunii vor avea parte de show în adevăratul sens al cuvântului, cu „lacrimi, zâmbete, nebunie și voci!”. Cel puțin așa ne garantează Horia Brenciu, care împarte scaunul cu Theo Rose în noul sezon „Vocea României”.

Mai multe detalii… imediat!

Horia Brenciu, despre noul sezon Vocea României 2023

Vocea României” – Sezonul 11… ce vi s-a părut cel mai solicitant la filmările de până acum?

Nu a fost nimic din cale afară de solicitant. Poate și pentru că am o parteneră grozavă de scaun, pe Teodora. Totul s-a înmulțit cu 2, dansul, muzica, pledoariile, îmbrățișările cu concurenții și aplauzele publicului. M-am întrebat, deseori, cum poate ea să fie atât de concentrată, având în vedere cerințele noului venit pe lume, Sasha, care prinde, pe zi ce trece, tot mai multă… voce! 🙂

Theo Rose si Horia Brenciu (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Până acum ați auzit sute de voci în preselecții… Ce particularități a trebuit să îndeplinească cele care v-au determinat să vă întoarceți în acest sezon?

Ne-am întors la cei ale căror voci ne-au provocat emoții. La cei care ne-au părut puternici, dar și sensibili și dornici să devină mai buni muzical și scenic. 🙂 Cine ne stârnește astfel de senzații, ajunge în echipa noastră!

Cât de mult contează reacția publicului din sală când alegeți o voce?

Fiecare voce prezentă la blind-uri e bună. Unele sunt foarte bune, altele sunt cu adevărat senzaționale, iar câteva sunt unice! Publicul le va aplauda pe toate, sunt convins… Dar spectatorii pot vedea concurenții! Să nu uităm asta! Noi, cei care stăm cu spatele, trebuie să alegem vocea care ne oferă cea mai bună poveste auditivă.

Dintre foștii câștigători de la „Vocea României”, cu care n-ați colaborat deja, v-ar plăcea să lansați o piesă?

Eu de mult vreau să fac un duet cu Bartoș! El e singurul finalist al tuturor edițiilor de Vocea României! Practic, un fel de câștigător! De când l-am invitat la Sala Palatului, cu 10 ani în urmă, și i-am descoperit vocea, îmi doresc o piesă în tandem, inspirată din folclorul nostru. Am încercat să pun visul ăsta în practică și la podcastul meu, LUCRURI SIMPLE, cu un an în urmă, dar m-a aburit, povestindu-mi despre un tip Ramon. În fine, tot ce pot să vă spun e că nu mă las! Lucrez în continuare la vocea lui și la duetul secolului…

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton