; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Horia Brenciu despre colegii săi de la “Vocea României”

04 October 2011

Într-un interviu pentru revista TVSatelit, antrenorul de la „Vocea României' dă din casă despre Loredana, Smiley şi Marius Moga şi experienţa colaborării la emisiunea difuzată în fiecare marţi seară, de la 20.15, de Pro TV.

Despre Loredana şi Marius Moga

„Loredana e o artistă… neliniştită! De asta o şi apreciez! E de aplaudat un cântăreţ care nu se culcă pe o ureche după un succes şi, din contră, caută să descopere şi alte forme de expresie artistică. Din păcate, nu am o listă prea mare de persoane publice care să fi facut asta.

Despre Loredana şi Moga mai ştiu, printre altele, că ea s-a născut la Oneşti, iar Marius la Alba Iulia. Ea este Geamăn, iar el Capricorn, zodii care sper să se potrivească cu Leul din Smiley şi Fecioara din mine!'

Despre Smiley

„Profesional, singurul cu care am colaborat a fost Smiley. Anul ăsta, în martie, la show-ul pe care l-am produs la Sala Palatului, am realizat împreună un schimb inedit de experienţă! Eu i-am dat un tricou, iar el m-a învăţat să dansez! Spre bucuria noastră, publicul a apreciat asta… Mai mult ca sigur, vom mai face ceva împreună! Toamna se numără surprizele, vorba aia…'

Despre… el

„De multe ori, colegii mei antrenori m-au învinuit că pledoariile mele sunt puţin cam lungi. Ba mai mult! M-au certat că sărut şi îmbrăţişez concurenţii… Bănuiala mea este că voiau şi ei acelaşi tratament! (râde) Ăsta-i cusurul meu: vorbesc, zâmbesc şi iubesc în exces!

Mă poate acuza cineva că nu-mi place viaţa?! Cei care vin la concertele mele îmi ştiu comportamentul. „Free Hugs' („îmbrăţişări gratis', n.r.) scrie pe faţa mea! Le-am spus colegilor mei că e o boală incurabilă şi ar face bine să se obişnuiască cu ea. Moga mi-a preluat exemplul şi m-a îmbrăţişat în prima pauză dintre filmări', a povestit Horia Brenciu.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare