; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Horia Brenciu Cover FB v3

Horia Brenciu aniversează 25 de ani de carieră printr-un concert maraton

25 May 2018

În această iarnă, Horia Brenciu aniversează 25 de ani de carieră printr-un concert extraordinar, care se va ţine pe 7, 8 și 9 decembrie la Sala Palatului din Bucureşti.

 

„Când mă gândesc la viața mea și la tot ce mi s-a-ntâmplat în 25 de ani, știu că sunt cel mai norocos om din lume. Și totuși, sunt doar primii 25…', spune Horia Brenciu.

Pentru artistul în vârstă de 45 de ani cei 25 de ani de carieră au insemnat: 7 ani la TVR, 6 ani la Antena 1, 5 ani la ProTV și 2 ani la Național TV, dar și multe turnee și concerte în București și în țară. Printre proiectele sale de succes se numără emisiunile: „Robingo', „Neatza', „Om sărac, om bogat', „Vocea României', „X Factor' şi albumele: „35', „37', „40+', dar și numeroase spectacole pe scenele din țară și străinătate.

„Și-au fost emisiuni de televiziune, de radio sau filme. Au fost concerte, turnee, întâlniri sau lansări. Și-au fost zâmbete, lacrimi sau dezamăgiri. Și-au fost toate ce pot exista într-o viață de om și încă multe altele', a mai spus Horia.

Artistul lucrează încă de anul trecut la spectacolele din 7, 8 și 9 decembrie care vor sărbători anul acesta cei 25 de ani de carieră, singura sa dorință fiind cea de a le oferi fanilor săi momente de neuitat. „Familia mea sunt cei de acasă, orchestra mea și voi, cei care ne urmăriți', mărturisește Horia Brenciu emoționat, adăugând că nu poate separa aceste lucruri. „Toate îmi dau energie, putere și de la fiecare în parte am învățat să fiu mai bun'. Cu toate acestea, Horia nu știe încă dacă va folosi fum, laser sau lumini speciale, nu știe încă ce melodii vor rămâne pentru spectacolul final, nu are idee ce o să îmbrace, dar știe sigur că va face tot posibilul pentru a transforma serile de concert  în ceva memorabil.

           

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare